Οι Duran Duran για πρώτη φορά στην Κύπρο

07/06/2011 @ 15:08
Duran Duran για πρώτη φορά στην Κύπρο, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής καλοκαιρινής τους περιοδείας, για την υποστήριξη του νέου τους στούντιο άλμπουμ, "All You Need Is Now".

Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Οι Duran Duran, το απόλυτο βρετανικό pop icon, ανακοινώνουν ένα σπέσιαλ one-off show στην Κύπρο, τη Δευτέρα, 1 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, στα πλαίσια της τετράμηνης ευρωπαϊκής περιοδείας τους.

Με αυτή την εκρηκτική τους εμφάνιση θα γιορτάσουν την κυκλοφορία των δεκατεσσάρων τραγουδιών του νέου τους άλμπουμ, που διανέμεται από την Rockarolla Records, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το νέο τους άλμπουμ, "All You Need Is Now", αποθεώθηκε από κριτικούς, ενώ η «preview» βερσιόν εννέα τραγουδιών του άλμπουμ, που κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου 2010 αποκλειστικά από τα iTunes, κατέκτησε την κορυφή των download charts σε δεκαπέντε χώρες.

Η προπώληση για το show της Αγίας Νάπας ξεκινά online την Παρασκευή, 10 Ιουνίου στις 14:00 το μεσημέρι από το www.123merch.gr και από τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί θα διατίθενται προς πώληση εισιτήρια και από το Music Paradise στη Λευκωσία και το Δημαρχείο Αγίας Νάπας.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
- PL1 VIP 80€ καθήμενων
- PL2 Pitch A 65€ ορθίων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από τη σκηνή
- PL3 Αρένα 40€ ορθίων

* Οι πωλήσεις online έχουν επιβάρυνση 8% για πιστωτικές κάρτες.



Τα μέλη του Duran Duran VIP fan community θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία στην Αγία Νάπα δύο ημέρες πριν την έναρξη της προπώλησης, δηλαδή την Τετάρτη, 8 Ιουνίου και ώρα 14:00 από το www.artistarena.eu.com/duranduran. Θα υπάρχει επίσης και η δυνατότητα αγοράς VIP experience packages.

Η μεγάλη συναυλία των Duran Duran στην Αγία Νάπα είναι μέρος της πρώτης τους ευρωπαϊκής περιοδείας μετά από τρία χρόνια και είναι η πρώτη τους φορά που θα εμφανιστούν στην Κύπρο.

Θα είναι και μία πρώτη φορά για τους φαν να ακούσουν τα τραγούδια του νέου τους άλμπουμ, μαζί με όλες τις κλασσικές επιτυχίες της καριέρας τους, που καθιέρωσαν τους Duran Duran ως ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά βρετανικά pop icons.

Ο μοναδικός frontman του συγκροτήματος, Simon Le Bon, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα τραγουδήσουμε στην Αγία Νάπα. Αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα τραγούδια του νέου μας άλμπουμ, που αυτή τη στιγμή προβάρουμε με πολύ ευχαρίστηση. Τα shows της ευρωπαϊκής μας περιοδείας είναι η αρχή μίας χρονιάς on the road - την οποία όλοι αναμένουμε με πολύ ενθουσιασμό».

Το εκπληκτικό νέο "All You Need Is Now" αποτέλεσε ένα θρίαμβο για τους Duran Duran, προκάλεσε ενθουσιασμό φαν και κριτικών πριν την επίσημη κυκλοφορία ολόκληρου του άλμπουμ στα τέλη Μαρτίου, ενώ ο ενθουσιασμός αυτός συνεχίζεται αμείωτος μέχρι και σήμερα.

Η παραγωγή ανήκει στον βραβευμένο με Grammy Mark Ronson (Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs, Lily Allen) και μιξαρίστηκε από τον Mark "Spike" Stent (Madonna, Björk, No Doubt). Το νέο άλμπουμ (δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ) του συγκροτήματος περιλαμβάνει guest vocals/rap από την Ana Matronic των Scissor Sisters, μακροχρόνια φίλη και συνεργάτιδα των Duran Duran, καθώς επίσης και την R&B/neo-soul superstar Kelis, ενώ ο Owen Pallett των Arcade Fire συνεισφέρει στις έγχορδες ενορχηστρώσεις του άλμπουμ.  

Η κυκλοφορία του "All You Need Is Now"(που ήδη κυκλοφορεί σε digital, cd και βινύλιο) περιλαμβάνει πέντε νέα τραγούδια. Η deluxe cd έκδοσή του θα εμπεριέχει και εκτενέστερο artwork του άλμπουμ, το bonus τραγούδι "Networker Nation" και ένα remix του πρώτου single "All You Need Is Now".

To "All You Need Is Now" είναι ένας φόρος τιμής και επιστροφή στις ρίζες στο πιο ένδοξο μουσικό «καμάρι» του συγκροτήματος και έχει χαρακτηριστεί από τον παραγωγό τους ως η «φανταστική συνέχεια/follow up του Rio, που ποτέ δεν έγινε».

Οι Duran Duran έχουν μία διαπρεπή καριέρα με πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ, 30 chart toppers στη Μ. Βρετανία, 18 αμερικανικά hit singles και μία εκπληκτική παγκόσμια παρουσία, που εγγυάται ένα τεράστιο συναυλιακό κοινό και στις πέντε ηπείρους. Τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη των Duran Duran είναι τώρα μία ασταμάτητη δύναμη, που κατέκτησε τα τελευταία μόλις χρόνια πέντε σημαντικά Lifetime Achievement βραβεία (MTV Video Music Award, Brit Award, Ivor Novello, Q Magazine και ένα ισπανικό Premios Ondas) και ανήκουν στην ελίτ με τους σημαντικότερους διεθνούς καλλιτέχνες.

Στο νέο αυτό κεφάλαιο που άνοιξαν δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν, αλλά τα πάντα να μας ερμηνεύσουν. Γι' αυτούς και την πιστή στρατιά των θαυμαστών τους... All You Need Is Now!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET