Οι Napalm Death υπόσχονται ταχύτητα και περιπέτεια!

Η grindcore μπάντα σπάει τη σιωπή της από το στούντιο και ηρεμεί τους οπαδούς της

03/10/2014 @ 22:02
Σχεδόν έναν χρόνο πριν, οι Napalm Death έκαναν γνωστό πως μπήκαν στο στούντιο και ηχογραφούν νέο δίσκο, αλλά η συνεχιζόμενη σιωπή ανησύχησε τους οπαδούς τους.

Πλην του νέου "Dear Slum Landlord", που έπαιξαν στο φεστιβάλ Roadburn 2014, δεν υπήρξε τίποτε άλλο και η μπάντα θεώρησε σωστό να αναρτήσει ανακοίνωση στο επίσημο site της (μαζί με τη φωτογραφία που βλέπετε), λέγοντας «μην τρελαίνεστε.Τελειώνουμε!»

Οι Bρετανοί θρύλοι του grindcore συμφωνούν, από μια πλευρά, με όσους πιστεύουν πως τόσο μεγάλο διάστημα ηχογράφησης δεν συνάδει με μια μπάντα του είδους τους, αλλά από την άλλη δηλώνουν: «Η αλήθεια είναι ότι το ηχογραφούμε τμηματικά σε μέρη για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε διαφορετικούς τύπους της ηχητικής μας επίθεσης. Ο ήχος μας είναι πιο ωμός, ίσως πιο χαλαρός, αλλά πάντα πυκνός και άγριος και ελπίζουμε αναζωογονητικός. Σίγουρα όχι γυαλισμένος...»

Ο frontman των Napalm Death, Barney Greenway, λέει επίσης στους οπαδούς πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τονίζει πως ο δίσκος θα έχει μερικά από τα πιο γρήγορα τραγούδια που έχουν γράψει, καθώς και μερικά περίεργα και περιπετειώδη! Εδωσε και μερικούς τίτλους όπως "Copulating Snakes", "What Is Past Is Prologue", "Stunt Your Growth", ενώ πιθανότητα θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.
  • SHARE
  • TWEET