«Οι Atoms For Peace καθυστερούν τον καινούριο μας δίσκο» δηλώνει ο κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers

23/07/2013 @ 01:10
Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Faster Louder, o κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Josh Klinghoffer, δήλωσε πως η ενασχόληση του μπασίστα τους, Flea, με τους Atoms For Peace καθυστερεί την έναρξη των ηχογραφήσεων του καινούριου δίσκου του group.

Υποτίθεται πως οι Peppers ήταν προγραμματισμένο να μπουν στο studio τον Σεπτέμβριο. Η εκτίμηση του Klinghoffer είναι πως λόγω των υποχρεώσεων που έχει ο Flea με το σχήμα του Thom Yorke, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν την ετοιμασία του νέου τους δίσκου, αν όχι με το νέο χρόνο, το νωρίτερο τον Δεκέμβριο.

Ο Klinghoffer μίλησε επίσης για την αποδοχή που έτυχε από τους υπόλοιπους Peppers και για τον προκάτοχό του στο group, John Frusciante.

Για τους υπόλοιπους Peppers ο Klinghoffer δήλωσε: «Έκαναν καταπληκτική δουλειά κάνοντάς με να νιώσω ευπρόσδεκτος. Είχαμε συζητήσει ότι θα είμαι ισότιμο μέλος, αλλά με έκαναν να νιώθω έτσι από την αρχή».

Για τον Frusciante, με τον οποίον έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, είπε ότι «αποτελεί έναν από τους πιο εκπληκτικούς, όμορφους και δημιουργικούς ανθρώπους που είχα ποτέ την τύχη να δω να «δουλεύει», οπότε ελπίζω να παρουσιάσω κάτι κοντινό σε εκείνον».
  • SHARE
  • TWEET