Νέο ζωντανά ηχογραφημένο album από τον Gary Moore

24/08/2011 @ 10:30
Η εταιρία Eagle Vision ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "Live At Montreux 2010" του θρυλικού κιθαρίστα Gary Moore, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Σεπτεμβρίου σε DVD, Blu-ray και CD.

Η επίσημη περιγραφή της κυκλοφορίας αναφέρει: «Το 2010 αποτέλεσε το έτος επιστροφής του Gary Moore στη ροκ μουσική, μετά από μία μεγάλη χρονική περίοδο κατά την οποία εξερεύνησε τα blues. Τον τελευταίο καιρό δούλευε πάνω σε ένα νέο rock άλμπουμ, όταν ο πρόωρος θάνατός του στις 6 Φεβρουαρίου του 2011 ανέκοψε όλα του τα σχέδια».

«Η συγκεκριμένη συναυλία από τον Ιούλιο του 2010 στο Montreux ήταν η τελευταία του που έμελλε να κινηματογραφηθεί. Το setlist βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχημένη του πορεία μέσα στη δεκαετία του '80, αναμιγνύει μερικά κλασικά blues κομμάτια με κάποιες αξέχαστες επιτυχίες του, ενώ περιλαμβάνει και τρία ολοκαίνουρια τραγούδια που προορίζονταν για το άλμπουμ που έμεινε ανολοκλήρωτο λόγω του θανάτου του».

«Ο Gary Moore ήταν ένας από τους καλύτερους και πιο σεβαστούς κιθαρίστες που ανέδειξε ποτέ η Βρετανία. Αυτή η συναυλία αναδεικνύει το μέγεθος του ταλέντου του που θα λείψει σε όλους μας».

Αναλυτικά, το περιεχόμενο του "Live At Montreux 2010" έχει ως εξής:

1. Over The Hills And Far Away
2. Thunder Rising (δεν περιλαμβάνεται στο CD)
3. Military Man
4. Days Of Heroes
5. Where Are You Now?
6. So Far Away / Empty Rooms
7. Oh Wild One
8. Blood Of Emeralds
9. Out In The Fields
10. Still Got The Blues (δεν περιλαμβάνεται στο CD)
11. Walking By Myself
12. Johnny Boy
13. Parisienne Walkways

Bonus - Live At Montreux 1997:
14. One Good Reason (δεν περιλαμβάνεται στο CD)
15. Oh Pretty Woman (δεν περιλαμβάνεται στο CD)
16. Still Got The Blues (δεν περιλαμβάνεται στο CD)
17. Walking By Myself (δεν περιλαμβάνεται στο CD)
  • SHARE
  • TWEET