Πρωταγωνιστής του Stranger Things έφτιαξε μπάντα

Ο μικρός Finn Wolfhard θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο με τους Calpurnia

23/11/2017 @ 13:09

Το Stranger Things θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες σύγχρονες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως και, ενώ πρωταγωνιστεί η γνωστή σε όλους Wynona Ryder, την παράσταση κλέβουν οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Finn Wolfhard (Mike στη σειρά) μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν καθώς είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Twitter όπου μας αποκάλυπτε το ταλέντο του στη μουσική. Πλέον το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού σχημάτισε ένα συγκρότημα, τους Calpurnia, και ήδη ετοιμάζουν τον πρώτο τους δίσκο με τον τραγουδιστή Cadien Lake από τους Twin Peaks.

Σε δήλωση του, ο 14χρονος Wolfhard είπε: «Είναι πολύ ωραίο που έχουμε τόση καλή ομάδα στην Royal Mountain Records. Τους αγαπάω όλους. Είμαι κατενθουσιασμένος που θα ηχογραφήσουμε το δίσκο μας με τον Cadien Lake James. Εκτός του ότι το συγκρότημα του είναι ένα από τα αγαπημένα μου, ο ίδιος είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό και μας βοηθάνε, σημαίνει τα πάντα για μας».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Wolfhard δήλωσε ότι «αγαπάει την μουσική των 80's και των 90's, ειδικά την πιο alternative σκηνή, όπως Nirvana και Joy Division».

  • SHARE
  • TWEET