Νέα video από Blackmore's Night, Gary Moore, Suzi Quatro, Lamb Of God και Evanescence

Live video από τους Evanescence και δείγματα από επικείμενες κυκλοφορίες

22/02/2021 @ 23:15

Οι Blackmore's Night του θρυλικού Ritchie Blackmore και της συζύγου του Candice Night επιστρέφουν δισκογραφικά στις 12 Μαρτίου με νέο δίσκο μετά από έξι χρόνια και δίνουν στην δημοσιότητα το video clip του ομότιτλου κομματιού "Nature's Light".

Στις 30 Απριλίου πρόκειται να βγει στην αγορά ένα άλμπουμ του αείμνηστου Gary Moore με οκτώ συνολικά ακυκλοφόρητες εκτελέσεις και διασκευές. Το visualizer audio του "In My Dreams" αποτελεί προπομπό της κυκλοφορίας που φέρει την υπογραφή της Provogue Records.

Η 70χρόνη πρωτοπόρος rocker Suzi Quatro πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου το νέο της άλμπουμ "The Devil In Me" μέσω της SPV/Steamhammer και διαθέτει το video clip του ομώνυμου και εναρκτήριου τραγουδιού.

Στις 26 Μαρτίου βγαίνει ξανά στην αγορά το περσινό, ομώνυμο άλμπουμ των Lamb Of God σε deluxe έκδοση με πρόσθετο περιεχόμενο το live album και DVD "Live From Richmond, VA". 

Ο πρωτός δίσκος περιλαμβάνει ολόκληρο το "Lamb Of God" και δύο επιπλέον κομμάτια: το "Ghost Shaped People" που συνοδεύεται από το αντίστοιχο video clip και το "Hyperthermic/Accelerate".

Στις 26 Μαρτίου κυκλοφορεί μετά από μακρά αναμονή και το νέο άλμπουμ των Evanescence με τίτλο "The Bitter Truth". Τα μέλη του συγκροτήματος εμφανίστηκαν στην εκπομπή "Jimmy Kimmel Live!" τηρώντας μεγάλες αποστάσεις και παρουσίασαν στο κοινό το πρώτο single "Wasted On You".

  • SHARE
  • TWEET