Λίγες ώρες μέχρι την πρώτη εμφάνιση του Paul Weller στην Ελλάδα

14/07/2009 @ 04:43
Ελάχιστες ώρες απέμειναν ως την πρώτη εμφάνισή του μεγάλου Paul Weller στην Αθήνα, σήμερα, 14 Ιουλίου, στο Θεάτρο Βράχων Βύρωνα.

Οι ανταποκρίσεις από τις εμφανίσεις του στη sold out περιοδεία του τον Ιούνιο στα δάση της Μεγάλης Βρετανίας θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους πολυπληθείς Έλληνες οπαδούς του: τα setlist των εν λόγω συναυλιών είναι διάρκειας περίπου 2 ωρών και περιλαμβάνουν κομμάτια από ολόκληρη την 30ετη καριέρα του Μodfather, ανάμεσα στα οποία αρκετά από τα πλέον εμβληματικά αλλά και αρκετά που παίζει πολύ σπάνια ζωντανά.

Ενδεικτικά, ακολουθεί το setlist από την εμφάνισή του στις 5/6 στο δάσος του Thetford στο Suffolk (σημειωτέον: το setlist δεν είναι το ίδιο σε κάθε συναυλία):

Wild Blue Yonder
Out Of The Sinking
22 Dreams
The Changingman
All I Wanna Do (Is Be With You)
From The Floorboards Up
Sea Spray
Shout To The Top
Eton Rifles
Porcelain Gods
You Do Something To Me
One Bright Star
Empty Ring
7 and 3
Have You Made Up Your Mind
Wild Wood
Echoes Round The Sun
Come On, Let's Go
Broken Stones
Town Called Malice
Whirlpool's End
That's Entertainment

Η μπάντα που παίζει με τον Paul Weller αποτελείται από μουσικούς όπως ο Steve Craddock (Ocean Colour Scene), o Andy Lewis (Acid Jazz Records), ο Andy Crofts (The Moons).

Πριν από λίγες μόλις μέρες ο Paul Weller κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της περασμένης χρονιάς στα βραβεία του σημαντικού περιοδικού Mojo, για τον δίσκο του "22 Dreams".

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια:
Πωλούνται προς:
35 Ευρώ τα πρώτα 500 στην προπώληση (SOLD OUT),
40 Ευρώ τα υπόλοιπα στην προπώληση,
στα καταστήματα Metropolis, ACS, Ελευθερουδάκης, Public και Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στα www.ticketquest.gr και www.i-ticket.gr
και 45 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του Θεάτρου Βράχων.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET