Οι νέες κυκλοφορίες της 3ης Ιουλίου 2020

Καινούρια μουσική για ευήκοα ώτα, με την συνέχεια να κρίνεται άκρως ενδιαφέρουσα

03/07/2020 @ 13:30

Σε αντιστοιχία με τον προηγούμενο μήνα, ο Ιούλιος φαίνεται να ξεκινά υποτονικά όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες, ενώ η συνέχεια αναμένεται σαφώς πιο δυνατή, καθώς τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να βρουν στην αγορά αρκετά άλμπουμ που καθυστέρησαν  λόγω της πανδημίας και του lockdown. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει καινούρια μουσική που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ακροατών.

Pixie Ninja - "Colours Out Of Space"
Ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των τελευταίων μηνών, εντελώς έξω από κάθε κουτί, ξεχειλίζει έμπνευση, μεράκι κι απόλυτη ενσυναίσθηση την εκλεκτικής του μοναχικότητας.

McStine & Minnermann - "McStine & Minnermann"
Οι Randy McStine (Lo-Fi Resistance) και Marco Minnemann (The Aristocrats) κυκλοφορoύν το ντεμπούτο άλμπουμ της συνεργασίας τους, έχοντας προηγοyμένως διαθέσει τα κομμάτια "Program" και "Your Offenses".

Boris - "ΝΟ"
Η σπουδαία πειραματική μπάντα από την Ιαπωνία κυκλοφορεί τον διάδοχο του περσινού, διπλού "LφVE & EVφL" που διατίθεται αποκλειστικά μέσω Bandcamp, με πρώτο single το "Loveless".

Northern Crown - "In a Pallid Shadow"
Οι vintage epic doom metallers από την Florida κυκλοφορούν το τρίτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, το οποίο μπορείτε πλέον να ακούσετε ολόκληρο μέσω του Bandcamp.

Svärd - "The Rift"
Οι κιθαρίστες και τραγουδιστές των In Mourning, Tim Nedergård και Björn Pettersson, με την αρωγή του ντράμερ των  Ahab, Cornelius Althammer και του μπασίστα και τραγουδιστή Pierre Stam, κυκλοφορούν το ντεμπούτο EP των Svärd που κινούνται σε heavy rock ύφος.

Bury Tomorrow - "Cannibal"
Πιστό στις κυκλοφορίες νέων δίσκων ανά διετία, το metalcore σχήμα από το Southampton επιστρέφει με το έκτο ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Aleah - "Aleah"
Τέσσερα περίπου χρόνια μετά τον θάνατο της Aleah Starbridge των Trees Οf Eternity από καρκίνο, βγήκε σε κυκλοφορία προχθές το ομώνυμό της άλμπουμ, με την αρωγή του άλλοτε συντρόφου της και κιθαρίστα των Swallow The Sun και Trees Of Eternity, Juha Raivio.

K.F.R. - "Nihilist"
Οι πολυγραφότατοι Γάλλοι black metallers παρά τα λίγα χρόνια ύπαρξής τους, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ την Τρίτη που μας πέρασε.

Enshadowed - "Stare Into The Abyss"
Οι Αθηναίοι black metallers με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο, κυκλοφόρησαν επίσης την περασμένη Τρίτη  το νέο τους άλμπουμ.

Willie Nelson - "First Rose Οf Spring"
Μετά από αναβολή δύο και πλέον μηνών λόγω της πανδημίας και του lockdown, βγαίνει στην αγορά το νέο άλμπουμ του θρύλου της country.

Paul Weller - "On Sunset"
«Η μουσική είναι η εμμονή μου, είναι η μόρφωσή μου, είναι η ψυχαγωγία μου, είναι ο τρόπος που επικοινωνώ, είναι όλα για μένα. Κάθε κομμάτι εδώ αντικατοπτρίζει αυτήν την εμμονή.» Με αυτή την δήλωση συστήνει στο κοινό το νέο του άλμπουμ ο σπουδαίος Βρετανός τραγουδοποιός και μουσικός.

  • SHARE
  • TWEET