Ανανεώθηκε το site των Guns N' Roses - Φουντώνουν οι φήμες για reunion!

Τα στοιχεία δείχνουν πως μένουν μέρες για την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση

27/12/2015 @ 18:48

Η εικόνα που εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα των Guns N' Roses μόλις άλλαξε στο παλιό logo του συγκροτήματος, δίνοντας ακόμα περισσότερη τροφή στις φήμες ότι βρισκόμαστε μόνο λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση της επανένωσης του κλασικού lineup.

Οι εν λόγω φήμες είναι έντονες από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Slash είχε δηλώσει πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον Axl Rose έπειτα από 20 χρόνια.

Πολλοί, μάλιστα, λένε ότι ξέρουν ήδη πως μια από τις πρώτες συναυλίες των επανενωμένων Guns 'N' Roses θα είναι το βαρυσήμαντο Coachella Festival τον Απρίλιο στην California. Η επίσημη ανακοίνωση του lineup του Coachella θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου, οπότε τότε ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο...

Ο Axl Rose ήταν το μόνο μέλος του κλασικού lineup κατά την τελευταία εκδοχή των Guns 'N' Roses που ξεκίνησε να περιοδεύει το 2006, με διαλείμματα.

Από την πλευρά των πρώην μελών, ο Matt Sorum με συνέντευξή του στο The Pulse Of Radio υποστήριξε πως αν το reunion πραγματοποιηθεί θα πρέπει να συμμετέχουν τόσο αυτός, όσο και ο Steven Adler παίζοντας είτε ταυτόχρονα, είτε ο καθένας τραγούδια της περιόδου του, ανάλογα με το ποιός μπορεί να αποδώσει καλύτερα. 

Πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι μαζί τους καθώς, από ό,τι ακούγεται, τους Axl, Slash και Duff θα συμπληρώνουν τα υφιστάμενα μέλη των Guns N’ Roses, με τον Richard Fortus στην κιθάρα και τον Frank Ferrer στα drums.

  • SHARE
  • TWEET