Gang Of Four: «Με 1000 ευρώ, παίρνεις τον φούρνο μικροκυμάτων μας»

Οι θρύλοι του post-punk ξεκινούν καμπάνια crowdfunding για νέο live άλμπουμ

27/12/2015 @ 16:40

Ο Jon King, ο ιστορικός τραγουδιστής των Βρετανών θρύλων του post-punk Gang Of Four, είναι γνωστό ότι χτυπάει έναν φούρνο μικροκυμάτων με ρόπαλο ως μέρος της ζωντανής απόδοσης του τραγουδιού "He’d Send In The Army". Όλο αυτό είναι κάτι σαν υπογραφή του.

Αν και ο King έφυγε από την μπάντα λίγα χρόνια πριν, αφήνοντας τον κιθαρίστα Andy Gill το μόνο ιδρυτικό μέλος παρόν στο φετινό "What Happens Next" και την περιοδεία που το ακολούθησε, φαίνεται πως ο νέος τραγουδιστής John 'Gaoler' («Δεσμοφύλακας») Sterry θα συνεχίσει την παράδοση με τα μικροκύματα.

Η μπάντα ηχογράφησε δύο από τις φετινές ζωντανές εμφανίσεις της, την μία στην Irving Plaza της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο και την δεύτερη στο Islington Assembly Hall του Λονδίνου τον περασμένο μήνα. Σκοπεύει δε, να κυκλοφορήσει την πρώτη σε DVD και την δεύτερη ως live άλμπουμ, το "Gang Of Four Live In London".

Για αυτό τον σκοπό, η «Συμμορία των Τεσσάρων» έστησε μια crowdfunding καμπάνια στη σελίδα PledgeMusic, όπου προσφέρουν αναμνηστικά σαν ανταμοιβή. Μια δωρεά 100 λιρών Αγγλίας θα σου εξασφαλίσει ένα υπογεγραμμένο setlist, με 150 λίρες θα σου ανήκει μία κιθάρα σπασμένη υπό τους ήχους του "Anthrax" και αν είσαι γαλαντόμος, οι 750 λίρες θα σε βάλουν στην λίστα με τους τυχερούς που διεκδικούν τον «πρωτότυπο και άφθαρτο Φούρνο Μικροκυμάτων των Gang Of Four, για τον οποίο γίνεται μεγάλη προσπάθεια να καταστραφεί κάθε νύχτα σε περιοδεία, κατά την διάρκεια του "He’d Send In The Army"», που θα συνοδεύεται και από επιστολή γνησιότητας υπογεγραμμένη από τον Andy Gill!

Δείτε εδώ την σελίδα της καμπάνιας και εδώ τον καλλιτέχνη να τσακίζει το φουρνάκι.

  • SHARE
  • TWEET