Ακούστε τους Idles να διασκευάζουν Gang Of Four

«Οι Idles δεν υφίστανται χωρίς τους Gang Of Four»

28/05/2021 @ 11:35

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί η πολυαναμενόμενη συλλογή διασκευών "The Problem Of Leisure: A Celebration Of Andy Gill And Gang Of Four", αφιερωμένη στη μνήμη του ιθύνοντα νου της εμβληματικής post-punk μπάντας.

Έπειτα από τη διασκευή των Helmet, που αποτελεί την πρώτη τους νέα κυκλοφορία από το 2016, καθώς και αυτές των Serj Tankian και Tom Morello ("Natural's Not In It"), Nova Twins ("Where The Nightingale Sings"), και Warpaint ("Paralysed"), ήρθε στη δημοσιότητα η αντίστοιχη των Idles για το εμβληματικό "Damaged Goods".

Μπορείτε να ακούσετε την απόδοση του κλασικού κομματιού εδώ, για το οποίο το συγκρότημα σχολίασε:

«Οι Idles δεν υφίστανται χωρίς τους Gang Of Four. Έπειτα από εκατομμύρια ακροάσεις, το "Damaged Goods" εξακολουθεί να ηχεί φρέσκο και ενθουσιώδες. Αρπάξαμε την ευκαιρία να το παίξουμε, πόσο μάλλον να το ηχογραφήσουμε κιόλας. Ήταν τιμή, χαρά και προνόμιό μας».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό οι Idles συμμετείχαν με διασκευή του "Peace Signs" στην επανέκδοση του δεύτερου άλμπουμ της Sharon Van Etten, "Epic", ενώ ο frontman της μπάντας, Joe Talbot, συμμετείχε στο καινούριο single των Frank Carter & The Rattlesnakes.

Ο τελευταίος δίσκος της μπάντας, "Ultra Mono" περιλαμβάνεται στη λίστα του Rocking.gr με τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020.

Δείτε επίσης:

Gang Of Four: Συλλεκτική επανέκδοση επικεντρωμένη στην κλασική περίοδο της μπάντας

«10»: Post-punk αριστουργήματα που κυκλοφόρησαν το 1979

  • SHARE
  • TWEET