Διαλύονται οι Altar Of Plagues

18/07/2013 @ 11:27
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του σχήματος στο facebook, οι Ιρλανδοί progressive / ambient black metallers Altar Of Plagues θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους με την εμφάνισή τους στις 19 Οκτωβρίου στο Unsound Festival της Πολωνίας.

Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον ηγέτη του group, James Kelly, έχει ως εξής:

«Αποφάσισα πριν γράψω το "Teethed Glory And Injury" ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μας άλμπουμ. Δημιουργήθηκε έχοντας στο νου αυτό το δεδομένο. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά, είναι καιρός να προχωρήσω.

Σκεφτήκαμε αν θα έπρεπε να αναφέρουμε οτιδήποτε σχετικά με αυτό, αλλά θέλαμε να δώσουμε τουλάχιστον μια ευκαιρία στο κόσμο να μας ξαναδεί, αν ήθελε, να παίζουμε ζωντανά. Έτσι, τα επόμενα shows θα είναι και τα τελευταία.

Η τελευταία μας εμφάνιση θα είναι στο Unsound Festival της Πολωνίας στις 19 Οκτωβρίου. Καθώς αυτό είναι ένα φεστιβάλ που τιμά τους εκλεκτικούς και τους εκκεντρικούς, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιο μέρος καταλληλότερο για τη περίσταση. Είναι ακριβώς το περιβάλλον που πάντοτε ήθελα να μοιράζομαι τη δουλειά μου, και θα είναι μία ιδανική περίσταση για να ολοκληρώσω αυτό που πιστεύω ότι είναι η αποκορύφωση της ύπαρξής μας σαν συγκρότημα.

Μου είναι ακόμα πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια ηχογράφηση στο δωμάτιό μου το 2007 έγινε μια ομάδα ανθρώπων που έπαιξε ζωντανά μεταξύ άλλων σε μέρη όπως η Μόσχα και το San Francisco. Ταξιδέψαμε μακριά και μοιραστήκαμε περισσότερη μουσική από ό,τι ποτέ περιμέναμε. Ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθένα από εσάς που μας στηρίξατε.

Θα συνεχίσω να δουλεύω με τους WIFE. Ωστόσο δεν κλείνω την πόρτα στους ήχους που ανέπτυξα με τους Altar Of Plagues. Many stones remain unturned».
  • SHARE
  • TWEET