Αποκλειστικό: Ακούστε την remastered έκδοση του "Echoes Of Mount Ida" των Automaton

Το ντεμπούτο των Αθηναίων κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά

11/09/2015 @ 17:25
Automaton - Echoes Of Mount Ida
(Sound Effect Records, SER022)

Οι Automaton κυκλοφόρησαν τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, "Echoes Of Mount Ida" (Trailblazer Records) τον Οκτώβριο του 2013, εμπνευσμένοι από την επιβλητικότητα, το μυστικισμό και τη λήθη του υψηλότερου βουνού της Κρήτης και δημιουργώντας το δικό τους μουσικό Τάλο, βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα. Με συμμετοχή σε φεστιβάλ (new long fest, defcon fest) και παρουσίες ως support act σε ονόματα όπως οι Pentagram, Yob, Pallbearer, NAAM, Belzebong, Dopethrone, Suma, 1000mods και Nightstalker, έχουν μια αισθητή παρουσία στην αθηναϊκή σκηνή.

Τώρα το "Echoes Of Mount Ida", mastered ειδικά για βινύλιο, με ένα έξτρα κομμάτι, το "Fear", ένα track γεμάτο μονολιθικά riff πάνω σε κολοσσιαία heavy layers, μετατρέπεται σε 4-track LP και κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε βινύλιο από την Sound Effect Records. Special guest σ' αυτή τη νέα εκδοχή ο Dr. Space, aka Scott, των θρυλικών Oresund Space Collective - τα αναλογικά του synthesizer «αναβαθμίζουν» το opening-track "Going Down" σε διαγαλαξιακή εμπειρία!

Διαβάστε την κριτική του Μανώλη Κληρονόμου εδώ και ακούστε ολόκληρο το "Echoes Of Mount Ida" παρακάτω:
AUDIO

Το βινύλιο κυκλοφορεί σε τρεις πολύ περιορισμένες εκδόσεις (μαύρο 100, purple 140 και καφέ 90), με ανανεωμένο artwork από τα Fuzz Ink Laboratories (Wight), σε πολυτελή 4-panel μεταξοτυπία με silver-print disco-bag εσώφυλλο, καθώς και μία special limited «tour edition» (140), σε μαύρο βινύλιο.

Automaton - Echoes Of Mount Ida

Official page | Facebook | Bandcamp | Youtube

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET