«O Lemmy είναι ζωντανός και ακμαίος», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση

01/07/2013 @ 11:51
Όσο γερό σκαρί και αν είναι ο Lemmy, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο 67-χρονος θρύλος τον τελευταίο καιρό κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι.

Την τοποθέτηση βηματοδότη το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε εμφάνιση αιματώματος, με τους Motörhead κατόπιν αναγκαστικά να ακυρώνουν κάποιες προγραμματισμένες ζωντανές εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε όμως στην προσωπική σελίδα του Lemmy στο facebook, έρχεται να βάλει (ελπίζουμε) τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Lemmy είναι ζωντανός, αναπνέει, μιλάει, γ***ει, πίνει, τρώει, διαβάζει και θα επιστρέψει σύντομα στις συναυλίες. Όπως έγινε γνωστό, υποβλήθηκε σε ένα pit-stop ιατρικής συντήρησης την άνοιξη που μας πέρασε, και η συγκυρία της πρόσφατης ασθένειάς του προέκυψε δυστυχώς πολύ σύντομα. Ο Lemmy και οι παρέα του πιστεύουν στον «ηρέμησε και συνέχισε» τρόπο σκέψης. Οι οπαδοί των Motörhead μπορούν να περιμένουν περισσότερη ζωντανή δράση αυτό το καλοκαίρι, όπως και το πιο συναρπαστικό άλμπουμ των Motörhead εδώ και χρόνια με τίτλο "Aftershock" το φθινόπωρο.»
  • SHARE
  • TWEET