Οι King Gizzard And The Lizard Wizard ανακοινώνουν δύο νέες κυκλοφορίες

Η μπάντα συνόδευσε επίσης το νέο της single με έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό

21/10/2020 @ 11:18

Οι King Gizzard And The Lizard Wizard με ανάρτησή τους αποκάλυψαν την άφιξη δύο νέων κυκλοφοριών.

Αρχικά, η μπάντα ανακοίνωσε τον πρώτο στούντιο δίσκο της εδώ και ένα χρόνο, που θα ονομάζεται "K.G.".

Στο ίδιο πλαίσιο, οι King Gizzard And The Lizard Wizard δημοσίευσαν ένα νέο single, ονόματι "Automaton" που συνοδεύτηκε από ένα ιδιαίτερο διαγωνισμό για τους οπαδούς.

Η μπάντα διέθεσε μέσω συνδέσμου στην επίσημη ιστοσελίδα της αρχειακό και σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, παρακινώντας τους οπαδούς τους, επικαλούμενοι την σχετική ιδέα της Grimes, να δημιουργήσουν το δικό τους video clip καθώς και remix του κομματιού.

Μπορείτε να ακούσετε το "Automaton" εδώ που διαδέχεται τα φετινά single της μπάντας, "Straws In The Wind", "Honey" και "Some Of Us".

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία ενός νέου live άλμπουμ ονόματι "Live In San Fransisco '16" που αναμένεται να είναι το πέμπτο που κυκλοφορεί η μπάντα εντός της χρονιάς, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει και ένα συναυλιακό φιλμ.

Υπενθυμίζουμε πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για την δημιουργία του τελευταίου άλμπουμ της μπάντας, "Infest The Rat’s Nest", που συμπεριλήφθη από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr, τόσο στις 30 καλύτερες κυκλοφορίες του 2019, όσο και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Δείτε επίσης:

Αποχώρησε από την μπάντα ο ντράμερ των King Gizzard And The Lizard Wizard

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kinggizzard (@kinggizzard) on

  • SHARE
  • TWEET