Ο Dave Grohl είναι ανοιχτός στην ιδέα αλλαγής του εξωφύλλου του "Nevermind"

Ο μουσικός σχολίασε την μήνυση που δέχθηκαν τα μέλη των Nirvana από τον Spencer Elden

04/10/2021 @ 14:31

Μιλώντας στους Sunday Times, o Dave Grohl αναφέρθηκε στην μήνυση που δέχθηκε η πλευρά των Nirvana από τον Spencer Elden, πρωταγωνιστή του εξωφύλλου του θρυλικού "Nevermind".

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο διαφορετικών εξωφύλλων για τις επικείμενες επανεκδόσεις του άλμπουμ που πρόσφατα συμπλήρωσε 30 χρόνια ιστορίας, ο frontman των Foo Fighters σχολίασε σχετικά:

«Έχω αρκετές ιδέες αναφορικά με το τι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ως εξώφυλλο, αλλά ας δούμε πρώτα τι θα συμβεί. Θα σας ενημερώσουμε. Είμαι σίγουρος πως θα προκύψει κάτι καλό».

Όσον αφορά την έκβαση της επικείμενης δικαστικής διαμάχης, ο Grohl δήλωσε:

«Θεωρώ πως υπάρχουν πολλά περισσότερα για να προσμένει κανείς, και πολύ σημαντικότερα θέματα στη ζωή από το να κολλάμε σε τέτοιου είδους ζητήματα. Ευτυχώς βέβαια, που δεν θα τρέξω εγώ για όλη την χαρτούρα».

Σημειώνεται πως η πλευρά του Elden ζήτησε πρόσφατα την απόσυρση του εξωφύλλου και από κάθε μελλοντική επανακυκλοφορία του άλμπουμ, ένα μήνα μετά την αρχική μήνυση που είχε υποβάλλει.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα το Rocking.gr πραγματοποίησε μια μεγάλη ψηφοφορία με θέμα το καλύτερο τραγούδι του "Nevermind", της οποίας τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε επίσης:

O Dave Grohl αποκάλυψε πως στο παρελθόν παραλίγο να γινόταν μέλος των GWAR

  • SHARE
  • TWEET