Επετειακή remastered επανέκδοση για το "Nevermind" των Nirvana

Ο εμβληματικός δίσκος συμπληρώνει 30 χρόνια ιστορίας και θα κυκλοφορήσει σε διευρυμένο box set

24/09/2021 @ 15:21

Στα πλαίσια των εορτασμών της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του μυθικού "Nevermind" των Nirvana η Geffen και η UMe ανακοίνωσαν μια πολυτελή επανέκδοσή του.

Η νέα έκδοση του εμβληματικού άλμπουμ θα είναι διαθέσιμη στις 12 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει οκτώ βινύλια και ένα επτάιντσο.

Το τελευταίο, θα περιέχει στην Α' πλευρά το "Endless, Nameless" και στη Β' τα "Even In His Youth" και "Aneurysm".

Οι υπόλοιποι δίσκοι της ιδιαίτερα εκτεταμένης επανακυκλοφορίας θα περιέχουν τη νέα remastered εκδοχή του δίσκου, καθώς και τέσσερα live άλμπουμ από ισάριθμες διαφορετικές συναυλίες και συγκεκριμένα τα: "Live in Amsterdam, Netherlands (November 25, 1991)", "Live in Del Mar, California (December 28, 1991)", "Live in Melbourne, Australia for Triple J (February 1, 1991)", και "Live in Tokyo (February 19, 1992)".

H αντίστοιχη εκδοχή του επετειακού box set θα περιλαμβάνει πέντε CD καθώς και τη συναυλία στο Amsterdam σε Blu-Ray, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την επί σκηνής απόδοση του "Breed" από την εν λόγω βραδιά.

Υπενθυμίζουμε πως σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη ψηφοφορία του Rocking για το κορυφαίο κομμάτι του άλμπουμ που σε μεγάλο βαθμό άλλαξε την ιστορία της rock μουσικής.

  • SHARE
  • TWEET