Μεγάλος διαγωνισμός: Γνωρίστε τον Chris Cornell από κοντά!

24/06/2007 @ 10:11
Πριν λίγες μέρες μια τυχερή αναγνώστρια μας γνώρισε από κοντά τον Alice Cooper, αμέσως μετά την εμφάνιση του στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Το Rocking.gr αυτή τη φορά δίνει την ευκαιρία σε δύο αναγνώστες του και οπαδούς του Chris Cornell να τον γνωρίσουν από κοντά, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του φετινού Rockwave festival, δηλαδή την 29η Ιουνίου.

Σας αρέσει ο Chris Cornell και θέλετε να τον γνωρίσετε από κοντά; Απαντήστε στην εξής εύκολη ερώτηση, η απάντηση της οποίας βρίσκεται σε (πρόσφατα δημοσιευμένο) κείμενο του rocking.gr: Σε πόσα soundtrack έχει συμμετάσχει συνολικά με κομμάτια του ο Chris Cornell;

Στείλτε την απάντηση σας, μαζί βεβαίως με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), στο contest@rocking.gr, μέχρι και την Τετάρτη, 27 Ιουνίου. Οι δύο τυχεροί, στους οποίους το Rocking.gr θα δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον Chris Cornell, θα ειδοποιηθούν την Πέμπτη, 28 Ιουνίου, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη συνάντηση τους με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Το Rocking.gr, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα καλύψει με άμεσες ανταποκρίσεις, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και συνεντεύξεις και το φετινό Rockwave festival.
  • SHARE
  • TWEET