O Sebastian Bach για το ενδεχόμενο επιστροφής στους Skid Row

Κενή η θέση του τραγουδιστή στους Αμερικανούς hard rockers

02/04/2024 @ 19:23

Καθώς η θέση του τραγουδιστή στους Skid Row παραμένει κενή μετά την αποχώρηση του Erik Grönwall, ο Sebastian Bach εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του να επιστρέψει στους Αμερικανούς hard rockers.

Μιλώντας για τον επόμενο προσωπικό του δίσκο, που αναμένεται δέκα χρόνια μετά το το εξαιρετικό "Give 'Em Hell", ο Bach ανέφερε ότι υπάρχουν μια εκκρεμότητα που θα πρέπει να διευθετηθεί, εννοώντας ότι η φυσική του θέση βρίσκεται στο συγκρότημα με το οποίο ανδείχθηκε:

«Μπορώ σίγουρα να προβλέψω ότι θα συμβεί, λαμβάνοντας υπόψη ότι παίζουν τα ίδια τραγούδια που παίζω κι εγώ. Όταν λαμβάνω μια επιταγή σημαντικού ποσού για τα δικαιώματα ενός άλμπουμ που έκανα με μουσικούς με τους οποίους δεν έχω βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο από το 1996, αισθάνομαι σκατά. Γιατί θα έπρεπε να δώσουμε κάτι πίσω στους οπαδούς που έκαναν δυνατήαυτή τη σπουδαία ζωή.»

Οι κιθαρίστες Dave "The Snake" Sabo και Scotti Hill guitar, μαζί με τον μπασίστα Rachel Bolan έχουν συμμετάσχει σε όλα τα άλμπουμ των Skid Row και παραμένουν οι πυρήνας του συγκροτήματος.

O Rob Hammersmith βρίσκεται πίσω από τα τύμπανα από το 2010, ενώ ο Sebastian Bach συμμετείχε στα υπερεπιτυχημένα "Skid Row" (1989) και "Slave Τo Τhe Grind" (1991), πριν αποχωρήσει μετά το "Subhuman Race" του 1995, μαζί με τον ντράμμερ Rob Affuso.

  • SHARE
  • TWEET