Sharon Kovacs, The Crashes @ Piraeus Academy, 16/02/19

Η Kovacs επέστρεψε δυναμικά το βράδυ του Σαββάτου, μετά από τρία χρόνια

Από την Ναϊρί Πελτεγιάν, 19/02/2019 @ 12:23

Το Σάββατοβραδο ξεκίνησε μουσικά με τους Έλληνες Crashes, που προετοίμασαν για περισσότερο από μισή ώρα, τα πάνω από 1000 άτομα που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο ευρύχωρο Piraeus 117 Academy.

The Crashes

Τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση, η Sharon Kovacs ξαναβρίσκει το ελληνικό κοινό, το οποίο ήδη από τα χαμηλωμένα φώτα έσπευσε να δείξει τον ενθουσιασμό του.

Με το "Shades Of Black" του 2015 και το "Cheap Smell" του 2017 στις βαλίτσες της, τα επτά άτομα που ολοκληρώνουν την μπάντα της, αλλά και την χαρακτηριστική φωνή της, προσέφερε με άνεση ό,τι ακριβώς περίμεναν όσοι ήταν εκεί.

Kovacs

Και λέω με άνεση, καθώς πέραν της αξιόλογης μουσικής πλευράς, ήταν αξιοσημείωτη η κίνηση της στην σκηνή και η επαφή της με το κοινό. Το αναμενόμενο «Καλησπέρα» σε σπαστά ελληνικά, ερωτήσεις για το πού μπορεί να πάει κατά την διαμονή της Αθήνα (αγάπη για τον τύπο που έσπευσε να της προτείνει «Στα Εξάρχεια») και το να κατέβει από τη σκηνή να κάνει τράκα τσιγάρο από κάποιον, ακολουθούμενο από την ατάκα "I want to smoke. The reason I love Greek people is because they don't give a fuck", ενίσχυσε σίγουρα την επαφή της με ένα ήδη θερμό κοινό.

Kovacs

Ξεκινώντας τη βραδιά με το "I Better Run" ακολούθησαν το "Play Me" και τα πολύ γνωστά και αγαπημένα "The Devil You Know", "Diggin'", "50 Shades Of Black" και "My Love".

Κομμάτια και από τους δύο δίσκους της, ένα καλοστημένο σκηνικό και την υπόλοιπη μπάντα να ακολουθεί με προσεγμένους ήχους, έδεσαν μία αναμφισβήτητα πολύ καλή εμφάνιση, η οποία διήρκησε πάνω από 1,5 ώρα και 20 κόμματια. Ενθουσιασμός και κινητά να φωτίζουν τον χώρο του Piraeus, ειδικότερα στα πιο γνωστά κομμάτια και ένα κοινό που σίγουρα απόλαυσε ένα live, που απαρτιζόταν από όλες τις ηλίκιες.

Kovacs

Από τα λεγόμενά της, αλλά και την αδυναμία που σίγουρα της έχει δείξει το ελληνικό κοινό πιστεύω ότι θα την δούμε πολύ σύντομα και πάλι.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λεμονής / Chris Lemonis Photography

SETLIST

I Better Run
Cheap Smell
Play Me
Freakshow
Black Spider
The Devil You Know
Oblivion
Diggin'
Midnight Medicine
Priceless
Fool Like You
Adickted
Shirley
It's The Weekend
Foolish
Skyscraping
Wolf in Cheap Clothes
50 Shades of Black
My Love
Mama & Papa

Encore:

Sugar Pill
Final Song

  • SHARE
  • TWEET