Τα τραγούδια της εβδομάδας (03/12/21)

Φρέσκες προτάσεις επιλεγμένες από τους συντάκτες μας κάθε Παρασκευή

Όπως κάθε Παρασκευή, οι συντάκτες μας αναζήτησαν τα καινούργια τραγούδια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα τα οποία αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας και σας τα παρουσιάζουν.

Πρόκειται για την εβδομαδιαία ανάρτηση που έχει γίνει το «στέκι» όσων από εσάς αναζητάτε συνεχώς καινούργιες και αξιόλογες προτάσεις.

Όπως πάντα, σε αυτήν τη λίστα δε θα βρείτε βαρετά πράγματα ούτε πληρωμένες επιλογές παρά μόνο ό,τι ταίριαξε στο αισθητήριο μας.

Επίσης, μπορείτε να αναδεικνύετε το δικό σας αγαπημένο από τη λίστα στη σχετική ψηφοφορία παρακάτω.

Στο τελευταίο μας άρθρο είχατε ανακηρύξει νικητές τους Rolo Tomassi​ και το "Drip"!

Ακούστε την playlist με τις επιλογές μας όσο διαβάζετε το άρθρο!

Εναλλακτικά κάνετε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού που σας ενδιαφέρει.


Amorphis - The Moon

Amorphis

Δεν υπάρχει πιο ιδανικό «καλό χειμώνα» από μία μελωδία βγαλμένη από τις σελίδες του μεγάλου βιβλίου των χιλίων λιμνών. Η μετά-"Eclipse" συνταγή δεν αλλάζει ούτε αυτή τη φορά. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχα ταξιδιάρικο. Όπως πάντα.

Αντώνης Μαρίνης


Boris - Drowning Βy Numbers

Boris

Με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας νέας δουλειάς οι Ιάπωνες έρχονται με κάτι απροσδόκητα ήρεμο και γλυκό. Μοιάζει ως ένα είδος καθαρισμού της μουσικής τους παλέτας από την ακραία προηγούμενη δουλειά τους "ΝΟ" . Παράξενη γραμμή μπάσου, μια σκοτεινή και νεκρική ατμόσφαιρα και υπνωτικά φωνητικά από την Wata.

Θεοδόσης Γενιτσαρίδης


Cult Of Luna - Cold Burn

Cult Of Luna

Ένα δεκάλεπτο κομμάτι από τον νέο δίσκο των Σουηδών φέρνει το συγκρότημα να απελευθερώνει μια καταρρακτώδη ατμοσφαιρική metal λάσπη με πολύ πυκνούς ήχους και γνωστούς για τα δεδομένα τους θορύβους που φτιάχνουν άλλο ένα COL αριστούργημα. Ότι πρέπει για το χειμώνα που έρχεται.

Θεοδόσης Γενιτσαρίδης


GGGOLDDD - Notes On How To Trust

GGGOLDDD

Το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ των GGGOLDDD είναι ανατριχιαστικό. Η συγκλονιστική ερμηνεία της Milena Eva βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή μιας βιομηχανικής και post παραγωγής, η οποία, απαστράπτουσα μες το σκοτάδι της, εκλύει τόνους συναισθημάτων. Το βιώσαμε στο Roadburn Redux και μας καθήλωσε, αλλά ευτυχώς δεν ήταν αρκετό. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Άντε και του χρόνου.

Αποστόλης Ζαμπάρας


Kayleigh Goldsworthy - Overambitious

Kayleigh Goldsworthy

Χρόνια τώρα έχω μεγάλη αδυναμία στα projects στα οποία συμμετέχει η δίδα Goldsworthy (Dave Hause, Frank Iero) αλλά η σόλο τις προσπάθειες δεν κατάφεραν ποτέ να μου πούνε κάτι... μέχρι σήμερα! Πετάει το αλτ-κάντρι της στο πάτωμα και ασπάζεται ένα πολύ πιο ποπ-ροκ άκουσμα που της πάει φίνα και είμαι δω να τη στηρίξω όλο το '22

Ιάσονας Τσιμπλάκος


Naked Gypsy Queens - If Your Name Is New York (Then Maine's Amsterdam)

Naked Gypsy Queens

Greta Van Fleet με σοβαρή φωνή; Ένα από τα καλύτερα σόλο των τελευταίων ετών ; Μια νέα ελπίδα στο κλασικό τρόπο ροκ; Ναι, ναι και ναι!

Αντώνης Μουστάκας


Neil Young & Crazy Horse - Welcome Back

Neil Young & Crazy Horse

Καλωσήρθες Neil, καλωσήρθες τρελό άλογο! Καλωσήρθατε υπνωτιστικέ ήχε, καλωσήρθες ηλεκτρικό ταξίδι και καλωσήρθες μουσική από την καρδιά!

Αντώνης Μουστάκας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ψηφίστε το δικό σας αγαπημένο Rocking τραγούδι της εβδομάδας (29/11-05/12/21)
Amorphis - The Moon
32.14%
Naked Gypsy Queens - If Your Name Is New York (Then Maine's Amsterdam)
17.86%
GGGOLDDD - Notes On How To Trust
17.86%
Neil Young & Crazy Horse - Welcome Back
14.29%
Cult Of Luna - Cold Burn
14.29%
Kayleigh Goldsworthy - Overambitious
3.57%
Boris - Drowning Βy Numbers
  • SHARE
  • TWEET