Seasons AC, Till Silence Breaks, Saisei, Kiss Me Cleopatra

Αθήνα @ AN Club

Seasons AC, Till Silence Breaks, Saisei, Kiss Me Cleopatra Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Seasons AC, Till Silence Breaks, Saisei, Kiss Me Cleopatra
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης An Club
Διοργανωτής

Seasons AC / Till Silence Breaks / Saisei / Kiss Me Cleopatra

Το An Club παρουσιάζει ένα από τα σημαντικότερα events της Αθηναικής μουσικής τοπικής σκηνής. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, τέσσερις ανερχόμενες μπάντες από τον ευρύτερο χώρο του metalcore κι όχι μόνο, έρχονται να μας ταρακουνήσουν υπό την αιγίδα του εν λόγω stage.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο An Club

 Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση και στο ταμείο.
(Θα διατίθενται hard copies εισιτήρια στην είσοδο)

Πόρτες: 20:00

 

Seasons AC

Οι Seasons AC είναι ένα 5μελές melodic hardcore punkσυγκρότημα από την Αθήνα. Το συγκρότημα είναι ενεργό από τις 01/03/2015 όπου πραγματοποίησε το πρώτο headline show στην Αθήνα.

Έπειτα ακολούθησαν αρκέτες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχίαμε αφορμή το πρώτο τους EP ‘’4’’ συμπεριλαμβανομένων άλλων 2 headline shows όπως επίσης με αρκετά ονόματα από το εξωτερικό (While She Sleeps, The AmityAffliction, Caliban, Deez Nuts). Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει αλλά 2 digital singles (BLACK, Petrichor) και ένα full length album (SALUTE & LONGLIVE)

https://www.youtube.com/watch?v=5Nr0Yl8OKIE

 
Till Silence Breaks

Οι Till Silence Breaks είναι ένα 5μελές post-metalcore συγκρότημα απότην Αθήνα. Το 2021 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο «Outcast» και στην συνέχεια προσανατόλισαν τον ήχο τους σε πιο modern metal και post metalcore κατευθύνσεις. Δυνατά riffs και breakdowns, μουσικό βάθος και ατμοσφαιρικά επίπεδα είναι τα χαρακτηριστικά τους. Τις ζωντανές τους εμφανίσεις τις ξεκίνησαν τέλη του 2022 περιλαμβάνοντας τις σκηνές του An Club και του Kyttaro Live Stage. Αυτόν τον καιρό δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους album μετίτλο «I’m gonna tell God everything” από τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει 4singles.

https://www.youtube.com/watch?v=apy6HCH9FSk

 

Saisei

Μετά από αρκετές επιτυχημένες κυκλοφορίες single, οι Saisei επιστρέφουν με τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2023, στον οποίο η μπάντα μάς δείχνει πως δεν φοβάται να πειραματιστεί και να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού της.

Στο βιογραφικό τους αναφέρουν πως η μπάντα συμβολίζει κάτι περισσότερο από ένα μουσικό πρότζεκτ - είναι η θεμελιώδης ιδέα που συνδέει τα μέλη της μπάντας μεταξύ τους αλλά και μεταξύ του κοινού στο οποίο προσπαθούν να επεκταθούν. Έχει μια ιδιαίτερη σημασία, όπως και υπονοεί η πραγματική μετάφραση της ιαπωνικής λέξης Saisei («αναγέννηση», «δεύτερη ευκαιρία»). Κάτω απο την επιφανειακή προσέγγιση, υποβόσκει η ουσία ότι το συλλογικό παρελθόν, οι τύψεις και τα λάθη μας, καθώς και οι μικροί, καθημερινοί, προσωπικοί αγώνες που κάνουμε, μας έχουν διαμορφώσει και ως εκ τούτου έχουν μετατραπεί σε προτερήματα μας.

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν λοιπόν, έχει τη δύναμη να συνδέει οποιονδήποτε πρεσβεύει αυτές τις αξίες και το εκφράζουν μέσα από τα κομμάτια και τη μουσική τους.

https://www.youtube.com/watch?v=B-ukmHrQ34w


Kiss Me Cleopatra

Οι Kiss Me Cleopatra είναι ένα πενταμελές electronic metalcoreσχήμα από την Αθήνα. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2022 με απώτεροσκοπό να φέρει ένα φρέσκο ήχο στην σκηνή. Μπλέκοντας ηλεκτρονικούς ήχους,συμφωνικά, ακόμα και ορχηστρικά, οι Kiss Me Cleopatra παραδίδουν την partyπλευρά του metalcore ήχου. Από αυτήν την μπάντα περιμένεις βαριά breakdowns, νοσταλγικά pop ρεφρέν και χορευτικά dance breaks. Με την τελευταία κυκλοφορία τους "You Know What Milena, Let's Forget Everything About Last Night" να δίνει την εικόνα που χαρακτηρίζει την μπάντα και το hit τους "Go To Sleep, Sleepypuff" να παίρνει χιλιάδες streams και αναγνώριση από το παγκόσμιο κοινό, οι Kiss Me Cleopatra έρχονται για να δώσουν αυτό που λείπει από τα αυτιά του κόσμου.

https://www.youtube.com/watch?v=6MO8Z1Rl2Dk

 

  • SHARE
  • TWEET