Ομίχλη, Στράφι, The Antinormals

Αθήνα @ AN Club

Ομίχλη, Στράφι, The Antinormals Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Ομίχλη, Στράφι, The Antinormals
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 / 8 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Punk 'n' Loud Concert #5

OMIXLH New Album ''Rebellion March'' Release Show

Special Guests:
Στράφι - Strafi (Punk Rock Από Λάρισα)

youtube.com/watch?v=S5DyHMArFV4

The Antinormals (Punk Rock Από Αθήνα) 

Τιμές εισιτηρίων : 
Προπώληση : 6€
Πόρτα : 8€

Λοιπές πληροφορίες πολύ σύντομα.

ΟΜΙΧΛΗ

24 ΧΡΟΝΙΑ PUNK ROCK!!!

Rebellion March – Release Live Show

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο ΑΝ CLUB!

Η αρχή γίνεται το 1995, στη βόρεια Ελλάδα, σε μια περίοδο προσωπικών αναζητήσεων και έντονων κοινωνικών προβληματισμών. Εκεί που όλα μοιάζουν ψεύτικα και ομιχλώδη, μια ομάδα ανήσυχων νέων δημιουργούν ένα συγκρότημα, το οποίο εύλογα ονόμασαν ΟΜΙΧΛΗ και που έμελε να αφυπνίσει, να ταρακουνήσει και να απασχολήσει κοινό και κριτικούς τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Το 1996  κυκλοφορεί η πρώτη ανεπίσημη κυκλοφορία της μπάντας σε μορφή demo με τον τίτλο «Αντίθεση». Ακολουθεί μία ακόμα split κασέτα με τους Καρκίνωμα το 1998 με τίτλο "Εγκλωβισμένοι στην μιζέρια". Ξεκινούν οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους, ενώ η πρώτη εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη έγινε το 2000 στο Φυσικομαθηματικό σε μια επεισοδιακή συναυλία. Ακολούθησαν ατελείωτες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι την πρώτη επίσημη κυκλοφορία το 2001 με τίτλο "Η δική μας καθημερινότητα"

Έπειτα από αρκετές αποχωρήσεις μελών η μπάντα καταλήγει σε νέα σύνθεση, και δίνει σειρά συναυλιών για αρκετά χρόνια. Η σύνθεση ήταν Λευτέρης (φωνή) – Αγγελική (φωνή) – Ανδρέας (μπάσο) – Γιώργος (κιθάρα) – Μίχος (τύμπανα).

Έπειτα από την αποχώρηση της Αγγελικής και του Γιώργου την θέση τους αναλαμβάνουν ο Δημήτρης στα φωνητικά και ο Μπάμπης στην κιθάρα. 

Το 2003 κυκλοφορεί σε μορφή 7’’ το «Αιώνια ζωντανοί».

Τα χρόνια που ακολούθησαν συμμετείχαν σε διάφορες συλλογές από ανεξάρτητες κυκλοφορίες και το 2007 κυκλοφορούν σε μορφή βινυλίου το “Friends For Ever… Punx For Life”. Ακολουθούν 2 ευρωπαϊκά tour σε Ολλανδία – Γερμανία – Σλοβακία – Τσεχία κλπ, με αποτέλεσμα να ζήσουν έντονες στιγμές και να ακουστούν εκτός συνόρων!

Το 2009 έρχεται η πρόταση για επανέκδοση της τελευταίας κυκλοφορίας τους (με διαφορετικό εξώφυλλο) σε Ευρώπη και Αμερική από την “Joe Pogo Records”. Έτσι λοιπόν το 2009 κυκλοφορεί ξανά το “Friends For Ever…Punx For Life” σε 1000 κόπιες.

Ύστερα από την αποχώρηση του Δημήτρη και του Ανδρέα, κιθαριστικά χρέη αναλαμβάνει ο Άρης, και η μπάντα μπαίνει στο στούντιο το 2011, για την ηχογράφηση του "Legion of Freaks". Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Joe Pogo Records , με την συμμετοχή του Sucker των Oxymoron/ Bad Co. Project.  Ακολούθησαν πλήθος συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό επί τρία χρόνια και ένα επιτυχημένο ευρωπαϊκό τουρ το 2014.

Μετά από αλλαγές στη σύνθεση, το συγκρότημα εξακολουθεί να παρουσιάζει την δουλειά τους σε πολυάριθμα φεστιβάλ στο εξωτερικό, ενώ ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών. Έτσι, οχτώ  χρόνια αργότερα, επιστρέφουν πιο δυνατοί και πιο ώριμοι από ποτέ και κυκλοφορούν από τις Punk n Loud Records και Joe Pogo Records, το τελευταίο τους LP με τίτλο Rebellion March!

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου οι τορπίλες της punk rock σκηνής OMIΧΛΗ, θα βομβαρδίσουν την σκηνή του An, σε μια κατάθεση ψυχής και αλήθειας, μέσα από την πρόσφατη κυκλοφορία τους, αλλά και από παλαιότερα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε!

UP THE PUNX!!!

Special Guiests: Στράφι Και Antinormals

Οι Στράφι είναι από την Λάρισα και παίζουν ελληνόφωνο πανκ ροκ απ την καρδιά τους! Γεννημένοι μόλις τον Οκτώβρη του 2017 έχουν κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο και έχουνε παίξει αρκετές συναυλίες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του δεύτερου δίσκου τους.

Οι Antinormals είναι μια καινούρια μπάντα και πολλά υποσχόμενοι ! Δημιουργήθηκαν το 2016 και είναι ένα πανκ ροκ τρίο με βάση την Αθήνα. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από Ramones, Motorhead, Clash και πολλά άλλα. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον πρώτο τους δίσκο όπου θα είναι έτοιμος στις αρχές του 2020, ενώ το πρώτο single με 2 κομμάτια είναι ήδη έτοιμο και θα κυκλοφορήσει σύντομα διαδικτυακά.

  • SHARE
  • TWEET