Dury Dava, Johnny Labelle

Αθήνα @ Ρομάντσο

Συγκροτήματα Dury Dava, Johnny Labelle
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Dury Dava w/ Johnny Labelle Live at Romantso

live

Ημερομηνία: Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Είσοδος: 3 ευρώ

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, οι Dury Dava έρχονται στο Ρομάντσο το Σάββατο 11 Μαΐου για να παρουσιάσουν εκείνη την live ηχογράφηση που έγινε το 2018 στο μουχλιασμένο ημιυπόγειο και όπου πρώτο-συγκροτήθηκαν τα μέλη της μπάντας το 2015. Ο δίσκος αυτός εκπροσωπεί αυτή την ένωση φέρνοντας στον κόσμο δέκα συνθέσεις συνολικής διάρκειας εβδομήντα λεπτών. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Johnny Labelle, ενώ θα ακολουθήσει after party.

Dury Dava

Oι Dury Dava είναι μια πενταμελής μπάντα, συγκροτημένη στην Αθήνα από το 2015 όπου αποκτούν σιγά-σιγά απήχηση μέσα από τον μουσικό τους αυθορμητισμό και την ξέφρενη διάθεση που αποπνέουν στις live εμφανίσεις τους, οι οποίες ενίοτε πραγματοποιούνται σε αλλοπρόσαλλες τοποθεσίες.

Ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος ηχογραφήθηκε το 2018 στο ακατάστατο ημιυπόγειο όπου κάνουν πρόβες και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019 από την Ιnner Εar. Τα κομμάτια διαφέρουν μεταξύ τους σε διάρκεια και διάθεση, καταλήγουν, όμως, να συγκροτούν ένα ενιαίο και επεισοδιακό μουσικό αποτέλεσμα. Αντλούν έμπνευση από ετερογενείς χώρους και τάσεις όπως τον ψυχεδελικό ήχο των 60’s, το γερμανικό krautrock, τις μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Μεσογείου, και την αμεσότητα του punk, δημιουργώντας ένα αντιφατικό ηχητικό αποτέλεσμα.

Facebook

Bandcamp

Γιωργής Καρράς (ηλ. κιθάρα, dilruba)

Ηλίας Λιβιεράτος (τύμπανα, κρουστά)

Δημήτρης Μαντζαβίνος (φωνητικά, ηλ. κιθάρα, μπουζούκι) 

Κάρολος Μπεράχας (μπάσο, πλήκτρα, synth) 

Δημήτρης Πρόκος (κλαρινέτο, νέυ, synth)

Johnny Labelle

Ο Johnny Labelle είναι μουσικός και παραγωγός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Στις 21 Μαρτίου 2019 έκανε πρεμιέρα ο νέος του δίσκος, Cold Fruit, όπου κυκλοφόρησε ανεξάρτητα μέσω Spotify, Apple Music και της σελίδας του στο Bandcamp. Η μουσική του, βασισμένη στα synths, υπνωτιστική και ατμοσφαιρική, συνοδεύεται από τις οπτικές συνθέσεις του φίλου του, σκηνοθέτη και video artist, Αρίων Καλογερά.

Facebook

Bandcamp

Facebook event εδώ

  • SHARE
  • TWEET