Death Courier, Slaughtered Priest, Obscene Evisceration

Βόλος @ Τεχνόπολις Stage

Death Courier, Slaughtered Priest, Obscene Evisceration Βόλος @ Τεχνόπολις Stage
Συγκροτήματα Death Courier, Slaughtered Priest, Obscene Evisceration
Ημερομηνία
Πόλη Βόλος
Χώρος Τεχνόπολις Stage
Διεύθυνση Γρηγορίου Λαμπράκη 25, Βόλος
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Altar Of Chaos

- Συγκροτήματα: Death Courier, Slaughtered Priest, Obscene Evisceration
- Ημερομηνία: Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2019
- Πόλη: Βόλος
- Χώρος: Τεχνόπολις Stage
- Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 25
- Τιμή εισιτηρίου: 7€
- Ώρα έναρξης: 21:00
- Διοργάνωση: Altar Of Chaos

Altar Of Chaos, σε μία βραδιά γιορτή για την Metal σκηνή του Βόλου, παρουσιάζει τους:

- Death Courier,
- Slaughtered Priest,
- Obscene Evisceration,

- Death Courier -
Τι να πρωτοπεί κανείς για τους Death Courier! Death-Thrash Metal μπάντα από την Πάτρα και με ξεκίνημα πίσω στο μακρινό 1987! Η ιστορία η ίδια, πρωτομάστορες γενικά και πιο συγκεκριμένα μία από τις πρώτες ελληνικές Death Metal μπάντες, παρέα μαζί με όλη την τότε ακραία μουσική σκηνή εδραίωσαν τον σκληρό ήχο της χώρας! Μετά από κάποια χρόνια διαλείμματος, πλέον με νέα σύνθεση κατά τα 2/3 εδώ και μία δεκαετία σχεδόν, στέκονται ξανά πάνω στο σανίδι για να μας αφυπνίσουν, με στίχο και μουσική! Τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά... DEATH COURIER, LADIES AND GENTLEMEN!!!

- Slaughtered Priest -
Οι Slaughtered Priest δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις σαν μπάντα..! Ειδήμονες, ή καλύτερα οι δαίμονες του Blackened Speed Thrash Metal, ταγμένοι οπαδοί και οι ίδιοι στην Metal σκηνή! Δισκογραφία με 5 ολοκληρωμένες κυκλοφορίες, Demo, Split και συμμετοχή σε Compilation. Έχουν γράψει στο κοντέρ τους πολλά χιλιόμετρα με ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού! Χαρακτηριστικό τους η ταχύτητα, ο ήχος ξυράφι και το ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ HEADBANGING!

- Obscene Evisceration -
Οι Obscene Evisceration δημιουργήθηκαν πριν 7 χρόνια στα Ιωάννινα, με ξεκάθαρο σκοπό... Ο σκοπός τους, το βασανιστικό, το σκοτεινό και το ανίερο Death Metal! Στο ενεργητικό τους διαθέτουν 2 Demos και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP. Πολλά υποσχόμενη μπάντα, επιβλητική και με θεματολογία! Οι μυημένοι του είδους θα αισθανθούν από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα: ΡΙΓΗ, ΟΜΙΧΛΗ, ΣΚΟΤΟΣ!!!

  • SHARE
  • TWEET