Cellar Dogs, BUS

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Cellar Dogs, BUS Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Cellar Dogs, BUS
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Cellar Dogs + BUS Live at six dogs

Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Cellar Dogs είναι τέσσερις Αθηναίοι rockers που δέχθηκαν την πρώτη τους παρατήρηση για ησυχία το 2012. Από τότε γνωρίσανε 3 διαφορετικούς γείτονες, πάθανε μερικές διασείσεις και νιώσανε μία τεράστια ανάγκη να κάνουν περισσότερη φασαρία μέρα με τη μέρα.

Στις τσάντες τους, πέρα απο κομμένα καλώδια, σπασμένες μπαγκέτες και αποδείξεις απο διόδια, θα βρει κάποιος και το ντεμπούτο δίσκο τους, το Jackhammer. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2015 κάνοντας την πρώτη προσπάθεια των Dogs να εξαπλώσουν το Σελλαρισμό στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό, καταφέρνοντας να αποσπάσουν θετικές κριτικές απο Αγγλικά έντυπα και μπόλικα webzines της κεντρικής Ευρώπης.

Πέρα απο τη δισκογραφική παρουσία, οι Cellar Dogs έχουν σταθεί στο πλευρό ξένων μπαντών όπως οι Karma to Burn, Deville και Glowsun αλλά και εγχώριων γιγάντων όπως οι Nightstalker, Planet of Zeus και 1000Mods σε Αθήνα και επαρχεία.

"The Unknown Secretary" το ντεμπούτο άλμπουμ των Αθηναίων Heavy Metalers BUS. Οι Bus με δύο EPs "The Ιmpious Τapes” (2014) "The Cross" (2014) και ένα LP στο ενεργητικό τους και έντονο συναυλιακό χαρακτήρα, έρχονται να μας παρουσιάσουν την δουλειά τους. Βασισμένοι και πιστοί στους ήχους των '70s και στον ωμό ήχο των '80s...τα καθαρά ψυχεδελικά φωνητικά, τις πριονάτες κιθάρες, o τσιμεντένιος ήχος του μπάσου και η περίτεχνη ενέργεια των τυμπάνων, συνθέτουν μια Proto-metal-ική ατμόσφαιρα που ταξιδεύει προς το μέλλον…”Free your mind and ride our Bus”.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET