Nightstalker, Universe217, 10 Code

Βόλος @ Lab Art

Nightstalker, Universe217, 10 Code Βόλος @ Lab Art
Συγκροτήματα Nightstalker, Universe217, 10 Code
Ημερομηνία
Πόλη Βόλος
Χώρος Lab Art
Διεύθυνση Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Bruno Coffee Store, Public, SevenSpots, Tender Bar, Illusion store, 11876
Διοργανωτής

Η μεγαλύτερη ροκ μπάντα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή έρχεται στο τελευταίο συναυλιακό ραντεβού του Lab Art πριν το κλείσιμο της σεζόν...

Παρασκευή και 13, ο Βόλος παίρνει φωτιά!

Οι Nightstalker, η μακροβιότερη σκληρή μπάντα που υπάρχει στην Ελλάδα έρχεται στο Βόλο. Και ας μην έφτανε αυτό, μαζί της επι σκηνής φέρνει 2 ακόμα σχήματα με μοναδική ταυτότητα για την παρθενική τους εμφάνιση!

Για τους Nightstalker τα πολλά λόγια είναι περιττά.

Σύμφωνα με το wikipedia «Οι Nightstalker είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα. Κινούνται στο χώρο του stoner rock και desert rock . Δημιουργήθηκαν αρχές του 1989, κάνοντας τις πρώτες εμφανίσεις λίγο καιρό αργότερα και με πρώτες συμμετοχές στις συλλογές Divin και Toxic Babies in a R'n'R land. To 1994 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο Side Fx από την Hitch Hyke Records, ενώ δυο χρόνια αργότερα, αλλάζοντας δισκογραφική εταιρία, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Useαπό την FM Records, το οποίο επανακυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2006 για τα δέκα χρόνια της δισκογραφικής τους παρουσίας.»

Αυτό που δεν αποτυπώνεται εύκολα σε λέξεις είναι η θρυλική πορεία τους, καθως μιλάμε για μια από τις πιο σταθερά παραγωγικές μπάντες για πάνω από 22 χρόνια (!) γνήσιοι εκφραστές του αυθεντικού σκληρού κιθαριστικού ήχου, που καταφέρνουν σε κάθε Live τους να εκτονώνεται το κοινό και να προστίθεται κάτι στο μύθο τους. Το κομμάτι Children of the Sun δεν είναι τυχαία το anthem της νέας γενιάς σήμερα..

Έρχονται σε μια από τις τελευταίες Παρασκευές στο Τσαλαπάτα για τη φετινή σεζόν, με παλιά και νεότερα κομμάτια και με δύο αξιόλογα support σχήματα της πρωτεύουσας: από τη μία οι Universe217 που πειραματίζονται στο σκοτεινό ηλεκτρικό ήχο με γυναικεία φωνητικά (!) κάτι που τους κάνει απο τις πιο χαρακτηριστικές και αγαπημένες μπάντες ανεξαρτητα από στυλ, καθώς επίσης και οι 10 Code που αποτυπώνουν δισκογραφικά τα πιο εναλλακτικά rock ακούσματα με όρεξη και δυνατό ήχο, δημιουργώντας υποσχέσεις για μια από τις μελλοντικές αποκαλύψεις της εγχώριας σκηνής.

Μη λείψει κανείς...

Nightstalker live στο Lab Art, Παρασκευή 13 Μαίου!

You have been warned...

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

Προπώληση : 10 ευρώ (περιορισμένα)
Προπώληση / Ταμειο : 12 ευρώ

Προπώληση από τα:
Bruno Coffee Store (Δημητριαδος με Τοπαλη)
Public Store (Ογλ & Κονταράτου)
Seven Spots
Tender Bar
Illusion store
& Online tickets στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876

...μπαίνουμε στο κλίμα με μια γεύση από το rock ύμνο της σημερινής γενιάς Children of the Sun: youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk

more info: facebook.com/events/789476681186902

  • SHARE
  • TWEET