Εννέα συγκροτήματα για το Up The Hammers του 2025

Λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του φετινού φεστιβάλ, κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια της επόμενης χρονιάς

27/02/2024 @ 20:52

Δέκα περίπου ημέρες πριν την διεξαγωγή του φετινού Up The Hammers, του πλέον επιτυχημένου στην ιστορία του φεστιβάλ καθώς το warm-up show και η δεύτερη ημέρα είναι ήδη sold-out και απομένουν λίγα εισιτήρια για την Παρασκευή, ανακοινώθηκαν εννέα συγκροτήματα για το 2025.

Το Up The Hammers ΧΙΧ θα διεξαχθεί τo τριήμερο 6 έως 8 Μαρτίου 2025, το warm-up show στο An Club και το κυρίως μέρος στο Gagarin 205. Το early bird ενιαίο εισιτήριο τριημέρου κοστίζει 115€, διατίθεται ήδη on-line μέσω του Ticket Services, ενώ θα πωλείται και στο φετινό φεστιβάλ.

Από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν, ξεχωρίζουν καταρχάς οι Crimson Glory που επέστρεψαν πρόσφατα στη ενεργό δράση με το "Triskaideka" και θα εμφανιστούν και στην Θεσσαλονίκη, καθώς και οι Titan Force συμπεριλαμβανομένων και των τριών αδελφών Flores, δέκα χρόνια μετά την καταπληκτική εμφάνισή τους στην επετειακή έκδοση του φεστιβάλ στο Κύτταρο.

Ακολουθούν οι σπουδαίοι Αμερικανοί epic/doom metallers Crypt Sermon με τα τρομερά "Out Of The Garden" και "The Ruins Of Fading Light" στο ενεργητικό τους, οι Γερμανοί heavy metallers Attic οι οποίοι την 1η Μαρτίου κυκλοφορούν από την Ván Records τον διάδοχο του προ επταετίας "Sanctimonious" με τίτλο "Return Of The Witchfinder", και οι Βέλγοι speed/black metallers Bütcher, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις το 2020 με το καταιγιστικό "666 Goats Carry My Chariot".

Την πρώτη παρτίδα ονομάτων συμπληρώνουν οι βετεράνοι Ιταλοί heavy metallers Skanners, οι επίσης heavy metallers Amethyst από την Ελβετία που αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη την περασμένη χρονιά με το EP "Rock Knights", οι Γάλλοι epic metallers Nemedian Chronicles που μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "The Savage Sword" από την No Remorse Records και οι Αμερικανοί power metallers Adamantis.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα συγκροτήματα και να ακολουθήσουν οι επόμενες φάσεις της προπώλησης, με μεμονωμένα και διήμερα εισιτήρια.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET