Δεύτερη συναυλία των Nightstalker στην Αθήνα για τα 10 χρόνια του "Dead Rock Commandos"

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Σάββατο στο Gagarin

02/11/2022 @ 15:05

Οι Nightstalker θα γιορτάσουν στο Gagarin την 10η επέτειο του "Dead Rock Commandos" όχι με μία, αλλά με δύο συναυλίες, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Η δεύτερη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ενώ η επετειακή συναυλία θα επαναληφθεί στην Θεσσαλονίκη και το Eightball την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου μαζί με τους Coyote's Arrow και τους Rollin' Dice.

Ακολουθεί το αρχικό Δελτίο Τύπου:

NIGHTSTALKER
Gagarin 205

5.11.2022 SOLD OUT

EXTRA DATE ADDED 4.11.2022
opening act 4/11: Full House Brew Crew

 

Οι Nightstalker επιστρέφουν στο Gagarin, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, για να γιορτάσουν την 10η επέτειο του "Dead Rock Commandos", καθώς και την φετινή επανέκδοση του εμβληματικού άλμπουμ.

Ο 6ος δίσκος των νονών της ελληνικής heavy rock σκηνής κυκλοφόρησε την 1η Σεπτεμβρίου 2012. Είναι ένας πραγματικά έξοχος rock δυναμίτης, γεμάτος riffs και groove. Με οδηγό τον ύμνο "Children of the Sun" (με τα 8.000.000 views στο YouTube), το "Dead Rock Commandos" υπήρξε το πλέον εμπορικό άλμπουμ της 30ετούς καριέρας των Nightstalker και τους έκανε καθολικά αποδεκτούς. Παράλληλα, λειτούργησε ως εφαλτήριο για την προβολή της νέας ελληνικής heavy σκηνής που μεγαλούργησε την πρόσφατη δεκαετία.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, οι Nightstalker θα ανέβουν ξανά στη σκηνή του αγαπημένου τους venue της οδού Λιοσίων για να παρουσιάσουν το "Dead Rock Commandos", καθώς και όλες τις σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας τους.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Last Rizla. Με τον ιδιαίτερο sludge / noiz / punk ήχο τους και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους εδώ και 15 χρόνια, έχουν δίκαια κατορθώσει να θεωρούνται από τις πιο σημαντικές μπάντες του σκληρού ήχου της χώρας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
15 ευρώ, 18 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: detoxevents.gr

  • SHARE
  • TWEET