Amniac, Kevel, Lavalanche

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Amniac, Kevel, Lavalanche Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Amniac, Kevel, Lavalanche
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Amniac + Kevel + Lavalanche Live at six d.o.g.s
Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 21:00
Είσοδος: 3 ευρώ

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου οι Amniac, οι Kevel και οι Lavalanche θα συναντηθούν στην σκηνή του six d.o.g.s για να αποτίσουν φόρο τιμής στον ευρύτερο σκληρό ήχο του σήμερα που πατά γερά στο χθες.

Οι Amniac είναι μία post/sludge metal μπάντα από τον Πειραιά. Σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2010. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Infinite", ενώ η επόμενη δουλειά τους θα κυκλοφορήσει το 2016.

https://www.facebook.com/AmniacBand
http://amniac.bandcamp.com/releases

Οι Kevel είναι μία sludge / post / progressive metal μπάντα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2012, αρχικά ως τρίο, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 ένας κιθαρίστας έδωσε νέα ώθηση στον ήχο τους. Στα μέσα της ίδιας χρονιάς ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις ηχογραφώντας παράλληλα το ντεμπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη υπό τον τίτλο «Hz of the Unheard».

https://www.facebook.com/kevelband
https://kevel.bandcamp.com/
https://twitter.com/kevelband
https://www.youtube.com/kevelband

Οι Lavalanche είναι μαζί από το 2013 και έχουν ως έδρα την Καλλιθέα. Μουσικά κινούνται στην progressive και post rock/metal σκηνή, ενώ οι στίχοι τους ασχολούνται κατά βάση με θέματα κοινωνικά. Το 2014 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο LP τους “Poverty of the stimulus”. Τα μέλη τους είναι οι Νίκος Λουκίδης (φωνή, κιθάρα), Κώστας Βασσάλος (κιθάρα), Χρήστος Κανέλλος (μπάσο) και Μιχάλης Κασβίκης (τύμπανα).

https://www.facebook.com/lavalancheband
https://lavalancheband.bandcamp.com/releases
  • SHARE
  • TWEET