Τα support και oι ώρες έναρξης για τις συναυλίες των God is an Astronaut

Sugar Factory (Θεσσαλονίκη) και Blame The Trees (Αθήνα) ανοίγουν τις δύο βραδιές

29/09/2016 @ 17:07

Η ώρα για τις δύο συναυλίες των God Is An Astronaut στη χώρα μας πλησιάζει! Η σπουδαία post-rock μπάντα από την Ιρλανδία θα εμφανιστεί αύριο, Παρασκευή 30/9, στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 1/10, στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα)!

Τις βραδιές θα ανοίξουν δύο εξαιρετικά εγχώρια σχήματα: οι Sugar Factory (Θεσσαλονίκη) και οι Blame The Trees (Αθήνα)!

Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες συνεχίζεται! Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ticket House και viva.gr.

Οι ώρες εμφάνισης για τις δύο συναυλίες:
20.00 / doors open
21.15 / Sugar Factory (Θεσσαλονίκη) / Blame The Trees (Αθήνα)
22.30 / God Is An Astronaut

► Oι Blame the Trees θα ανοίξουν τη συναυλία του Σαββάτου, 1η Οκτωβρίου, των God is an Astronaut sto FuzzΤο αθηναϊκό πενταμελές σχήμα, δημιουργήθηκε στο τέλος του 2011, με τις πολλαπλές επιρροές τους -από Portishead και Massive Attack έως Mogwai, God is an Astronaut- να βρίσκουν χώρο στο δικό τους «alternative atmospheric rock» περιβάλλον, όπως οι ίδιοι το ονομάζουν. Αmbient μελωδίες, εκρηκτικά ξεσπάσματα, ρυθμικά grooves, γυναικεία φωνητικά, έχουν όλα διαφορετικές μουσικές πηγές, καθώς το κάθε μέλος των Blame The Trees πρόσθεσε το δικό του... συστατικό στο χωνευτήρι των ήχων.

blamethetrees.com
Soundcloud.com/blamethetrees
Blamethetrees.bandcamp.com/album/synapses
Youtube.com/user/BlametheTrees

► Oι Sugar Factory θα ανοίξουν τη συναυλία των God is an Astronaut την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound . Εμπνευσμένοι από την αυτοσχεδιαστική σύγχρονη μουσική και τις μελωδικές γραμμές Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, αναμιγνύουν ‘γλυκές’ μελωδίες κλείνοντας το μάτι στους βιομηχανοποιημένους ήχους!

Το ντεμπούτο τους δισκογραφικά έγινε τον Οκτώβριο του 2011 με την κυκλοφορία ενός 7’ιντσου βινυλίου (440/Explosions) από την Sudden Pause Records. Έναν χρόνο αργότερα (12/12/12) επέστρεψαν με την δεύτερη επίσημη κυκλοφορία τους (Sugar factory Digital E.P.) αποκλειστικά σε ψηφιακή έκδοση. Στις 20 Ιανουαρίου του 2014, επέστρεψαν δισκογραφικά με ένα νέο 7’ιντσο βινύλιο (Chamber Music/θβ, 250 αριθμημένα αντίτυπα) για λογαριασμό της Sudden Pause Records. Το 2016 τους βρίσκει στο στούντιο για ηχογραφήσεις νέων συνθέσεων καθώς ετοιμάζουν το τρίτο τους video clip και μια νέα κυκλοφορία.

Sugarfactory.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/sugarfactoryband
Δείτε το video για το "Chamber Music"

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας συνεχίζεται στα 22 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 25 ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη η προπώληση κοστίζει 19 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 22 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET