Korn: «Αυτοί είναι το μέλλον της rock!»

Για ποιο συγκρότημα είπαν τα τόσο κολακευτικά αυτά λόγια οι Καλιφορνέζοι άρχοντες του nu metal;

25/08/2016 @ 16:16

Οι Korn είναι αναμφίβολα ένα σπουδαίο συγκρότημα, αρκετοί, δε, τους κατατάσσουν ψηλά όχι μόνο στις λίστες των προσωπικών τους προτιμήσεων, αλλά και στις αντικειμενικές προσπάθειες rating.

Προφανώς, οι Καλιφορνέζοι άρχοντες του nu metal γνωρίζουν τί κάνει μια μπάντα «μεγάλη» και οι κιθαρίστες τους, James 'Munky' Shaffer και Brian 'Head' Welch, αμφότεροι συμφωνούν σε ποιους έχει δοθεί το χρίσμα των σημαιοφόρων του rock του μέλλοντός μας.

«Πιστεύω πως η rock μουσική εξελίσσεται, αλλά πονάει και με κάποιους τρόπους, έτσι όταν βγαίνει ένα νέο συγκρότημα, ενθουσιάζει και όλοι μιλούν γι’ αυτό... έτσι, προσπαθούμε να συνεχίσουμε», λέει ο Brian στο Alternative Press.

«Λατρεύω σχεδόν κάθε δίσκο των Bring Me The Horizon και παρ’ ότι το αρχικό υλικό τους είναι τόσο βαρύ, κινούνται προς τόσο φρέσκες και νέες κατευθύνσεις. Είμαι μεγάλος θαυμαστής τους», παραδέχεται ο Shaffer.

«Ξέρεις, όταν σκέφτομαι ποιες μπάντες θα συνεχίσουν όταν εμείς θα είμαστε με γκρίζα μαλλιά και θα παίζουμε ολοένα και λιγότερο ή θα αποσυρθούμε, όταν το σκέφτομαι αυτό, ποιοι θα μπορούν να πάρουν την θέση των headliners, οι Bring Me The Horizon είναι το δικό μου νούμερο ένα», προσθέτει ο Welch και συνεχίζει: «Αν έβγαιναν δέκα χρόνια πριν, δώδεκα χρόνια πριν, ο δίσκος τους θα ήταν πέντε φορές πλατινένιος. Δεδομένο!».

Οι Βρετανοί Bring Me The Horizon από το Yorkshire είναι το μέλλον του σκληρού ήχου, λοιπόν, και δεν μας το λέει όποιος κι όποιος...

Για τους Βρετανούς έγραψε ο Αντώνης Τζιράκης: «Πλέον οι Bring Me The Horizon δεν μπορούν να καταταχθούν σε κάποιο συγκεκριμένο είδος, είναι μεν metalcore, αλλά απέχουν ποιοτικά έτη φωτός από μπάντες όπως οι Asking Alexandria, Bury Tomorrow και The Amity Affliction. Επίσης ακούγονται εντελώς διαφορετικοί από αντίστοιχα μεγάλες μπάντες όπως οι Architects και οι Parkway Drive, θέτοντας τους εαυτούς τους στην ευχάριστη θέση να είναι μοναδικοί».

Διαβάστε εδώ τους "10 Λόγους για να λατρέψετε (κι εσείς) τους Bring Me The Horizon".

  • SHARE
  • TWEET