Όταν οι Clutch περιόδευσαν με τους Pantera

O Jean-Paul Gaster θυμάται και θαυμάζει την τετράδα από το Texas

03/06/2020 @ 19:33

Μιλώντας στον Joshua Toomey για το podcast "Talk Toomey", ο ντράμερ των Clutch, Jean-Paul Gaster, θυμήθηκε την εποχή που το συγκρότημά του περιόδευσε ως support στους Pantera, στις αρχές του 1997 στην Βόρεια Αμερική, και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την σπουδαία τετράδα από το Texas.

«Εκείνη την εποχή δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Παρακολούθησα κάθε εμφάνιση, και η δύναμη που μπορούσαν να βγάλουν στη σκηνή σου έπαιρνε νομίζω τα μυαλά. Τα παιδιά στο συγκρότημα ήταν όλοι φοβεροί τύποι - ήταν ταπεινοί και χαρούμενοι που μας είχαν μαζί τους στην περιοδεία. Ήταν πάρα πολύ φιλικοί μαζί εμάς. Και αυτές οι συναυλίες ήταν από τις μεγαλύτερες που είχαμε δώσει μέχρι τότε.

Νομίζω πως η συναυλία που μάλλον ξεχωρίζω πραγματικά ήταν όταν παίξαμε στο Brownsville του Τέξας, το οποίο βρίσκεται σχεδόν στα σύνορα με το Μεξικό, μακριά στα νότια του Τέξας. Από τότε έχουμε να παίξουμε τόσο νότια. Και το πλήθος εκεί ήταν απλά φωτιά.

Νομίζω ότι πιθανότατα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως αυτό ήταν το αποκορύφωμα της μπάντας, όταν είχαν τα άλμπουμ που έβγαζαν, η σκηνική τους παρουσία ήταν αυτή που ήταν, και οι τύποι ήταν εντελώς φωτιά. Κάπως έτσι έχω καλές και αγαπημένες αναμνήσεις από αυτήν την περιοδεία. Και φίλε, θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο ξανά μια μέρα. Αυτό φυσικά δεν θα συμβεί, αλλά ήταν μια όμορφη περιοδεία και ήμασταν πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε αυτήν.»

  • SHARE
  • TWEET