«O Vince και ο Dime θα ήθελαν να συνεχιστεί η κληρονομιά των Pantera»

O Phil Anselmo μίλησε για την συναυλιακή επαναδραστηριοποίηση του εμβληματικού συγκροτήματος

28/11/2023 @ 15:18

Η επανένωση των Pantera για μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, με την προσθήκη των Zakk Wylde στις κιθάρες και του Charlie Benante στα τύμπανα, ήταν ένα γεγονός που σχολιάστηκε με ποικίλους τρόπους.

Πληθώρα μουσικών αλλά και εμπλεκόμενων έχουν σχολιάσει την απόφαση των Phil Anselmo και Rex Brown να επιστρέψουν συναυλιακά, επαναδραστηριοποιώντας τους Pantera, και πλέον, ήρθε και η στιγμή που ο διάσημος frontman τοποθετήθηκε δημόσια για αυτή του την επιλογή.

Μιλώντας στο podcast "The Metallica Report", που ήταν προσκεκλημένος μαζί με τον Brown, o Anselmo ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι ενδυναμωτικό. Είναι απίστευτα όμορφο, και νιώθεις τόση αγάπη όταν είσαι εκεί πάνω στη σκηνή. Αν την αποδεχθείς είναι σπουδαίο συναίσθημα φίλε. Αυτές τις ημέρες, ο Rex και εγώ νιώθω πως απολαμβάνουμε περισσότερο τις συναυλίες.

Όταν ήμασταν νεότεροι είχαμε πολεμική διάθεση, και πάνω στη σκηνή, ήμασταν συνέχεια νευριασμένοι. Τώρα όμως προέχουν τα κομμάτια, μπορώ να επικεντρωθώ στο να τραγουδάω τις συνθέσεις. Είναι μια ανακούφιση για μένα, δεν χρειάζεται να καταπονώ το σώμα μου πλέον.

Ένα πράγμα που έχω να πω είναι πως ξέρω με απόλυτη βεβαιότητα πως ο Vince και ο Dime θα ήθελαν να το κάνουμε (σ.σ. μιλώντας για τις συναυλίες), δίχως δεύτερη σκέψη. Θα ήθελαν αν συνεχιστεί η κληρονομιά των Pantera. Και δεν ξέρω σε τι ακριβώς πιστεύεις εσύ, αλλά προσωπικά μερικές φορές τους κάνω εικόνα να μας κοιτούν από ψηλά και να μας δίνουν την έγκρισή τους».

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στον εξής σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET