O John Lydon νιώθει ενοχές για το θάνατο του Sid Vicious

Ο τραγουδιστής των Sex Pistols αποκαλύπτει πολλά στη νέα του αυτοβιογραφία

14/10/2014 @ 11:59
Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του αυτοβιογραφίας "Anger Is an Energy: My Life Uncensored"ο  John Lydon ή Johnny Rotten αν προτιμάτε, μίλησε για τα συναισθήματά του 35 χρόνια μετά το θάνατο του παιδικού του φίλου και μπασίστα των Sex Pistols, Sid Vicious.

Μιλώντας σε ακροατήριο σε φεστιβάλ Λογοτεχνίας, ο 58χρονος τραγουδιστής και συνθέτης παραδέχτηκε τα παρακάτω: «Ο Sid δεν μπορούσε να παίξει κανένα όργανο, ούτε καν να τραγουδήσει. Δεν είχε καμία ελπίδα με τον εθισμό του. Η μάνα του ήταν εξαρτημένη από την ηρωϊνη. Αισθάνομαι άσχημα που τον έφερα στην μπάντα. Αισθάνομαι λίγο υπεύθυνος για τον θάνατό του. Ορίστε, σας εξομολογήθηκα τους δαίμονές μου…»

Μιλώντας και για την σοβαρή ασθένεια που είχε όταν ήταν 7 ετών –βαριάς μορφής μηνιγγίτιδα- είπε πως του άφησε κληρονομιά έναν μόνιμο φόβο να κοιμηθεί. «Υπάρχει όμως ένας πολύ καλός τυπάκος στο κεφάλι μου που με βοηθάει σε πολλά θέματα» δήλωσε ο πάντα ευθύς Lydon, ο οποίος στα 58 του χρόνια θεωρεί πως δεν έχει γράψει ακόμα το καλύτερο τραγούδι του.

  • SHARE
  • TWEET