O John Lydon κατηγορεί τους Sex Pistols για εκμετάλλευση του θανάτου της βασίλισσας

Tα υπόλοιπα μέλη του σχήματος αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς δηλώνοντας πως δεν υπάρχει νέα προώθηση του "God Save The Queen"

16/09/2022 @ 14:53

O John Lydon με μια σειρά από αναρτήσεις του πήρε αποστάσεις από τους υπόλοιπους Sex Pistols, κατηγορώντας τους πως επιχειρούν εμπορική εκμετάλλευση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, ο frontman επίσης των Public Image Ltd., δήλωσε πως αποκηρύσσει κάθε απόπειρα του συγκροτήματος που αποσκοπεί στο οικονομικό όφελος εις βάρος του δυστυχούς γεγονότος, τονίζοντας επίσης πως οι μουσικοί και το management της μπάντας έχουν εγκρίνει μια σειρά από απαιτήσεις ενάντια στη θέληση του Lydon, βασιζόμενοι στην πρόσφατη σχετική απόφαση του δικαστηρίου.

Συνεχίζοντας, ο Lydon ανέφερε πως η συγκυρία για οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα γύρω από το single "God Save The Queen" συγκεκριμένα, είναι κακόγουστη και προσβλητική προς τη βασιλική οικογένεια.

Η ανακοίνωση, τόνισε επίσης πως αν και ο Lydon είναι στιχουργός του κομματιού, και παρά το γεγονός πως ποτέ δεν υποστήριξε τη μοναρχία, θεωρεί πως η οικογένεια δικαιούται σεβασμό αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι Sex Pistols απάντησαν μέσω αντιπροσώπου τους, αρνούμενοι τους ισχυρισμούς, σημειώνοντας πως δεν καταλαβαίνουν που αναφέρεται ο Lydon, εξηγώντας πως πέραν αξιοποίησης του εξωφύλλου του single και του κομματιού σε σχετικά δημοσιογραφικά αφιερώματα, δεν υπάρχει τίποτα καινoύριο αναφορικά με μελλοντική κυκλοφορία γύρω από το single.

Δείτε επίσης:

Πώς σχολίασαν οι Sex Pistols την είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

  • SHARE
  • TWEET