Neil Young: «Διαφωνώ με όσα λέει ο Trump, αλλά δεν τον αντιπαθώ»

O Kαναδός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τη χρήση του "Rockin' in the Free World"

25/05/2016 @ 09:47

Από χθες κυκλοφορεί η είδηση πως ο Neil Young δεν είχε πρόβλημα με το αν χρησιμοποιούσε ή όχι το κλασικό τραγούδι του "Rockin' in the Free World" ο Donald Trump στην καμπάνια του.

Ολα ξεκίνησαν πέρσι όταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και πλέον πολύ κοντά στην διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ, έβγαινε στη σκηνή υπό τους ήχους του "Rockin".

Σε αυτή τη συνέντευξη ο Neil Young δηλώνει: «Το γεγονός ότι υποστηρίζω τον Bernie Sanders και ο Trump δεν με ρώτησε αν πρέπει να παίζει το τραγούδι μου, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί. Μου είπε πως έχει ήδη άδεια και τον πιστεύω. Δεν έχω κάτι εναντίον του. Ξέρεις, μόλις η μουσική είναι εκεί έξω, ο καθένας μπορεί να την κάνει ότι θέλει. Αλλά αν ο καλλιτέχνης που την δημιούργησε σου λέει πως δεν μίλησες μαζί του, η λογική λέει πως πρέπει να σταματήσεις να την χρησιμοποιείς. Και μάλλον αυτό σήμαινε κάτι στον Donald και σταμάτησε»

«Ο Donald Trump είναι ο Donald Trump, και δεν αντιπαθώ τον Donald. Δεν συμφωνώ με την πολιτική του και με τα όσα λέει και ο Bernie το χρησιμοποιεί πλέον. Ο Donald δεν με ρώτησε, αυτό είναι όλο. Eίμαι Καναδός, αλλά ψηφίζω με τον τρόπο μου. Κάνω φασαρία...».

Ο Καναδός δεν είχε κρύψει πως παλιότερα είχε συναντηθεί με τον μεγιστάνα, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, για να ζητήσει χρηματοδότηση για το Pono, την download υπηρεσία του, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

  • SHARE
  • TWEET