Όλες οι πληροφορίες για τον νέο δίσκο των Judas Priest

Το "Firepower" θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου

08/01/2018 @ 14:40

Οι Judas Priest θα μπορούσαν εύκολα να ξεκουραστούν απολαμβάνοντας τις δάφνες  που απέκτησαν στην διάρκεια της πολύ επιτυχημένης καριέρας τους. Ωστόσο, το θρυλικό metal συγκρότημα - ο τραγουδιστής Rob Halford, οι κιθαρίστες Glenn Tipton και Richie Faulkner, ο μπασίστας Ian Hill και ο ντράμερ Scott Travis - αρνούνται να το πράξουν όπως αποδεικνύεται από την άφιξη του 18ου  άλμπουμ τους - "Firepower".

Κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 μέσω της Columbia Records/Sony Music - το άλμπουμ αποτελείται από 14 κομμάτια από καθαρό και έντονα εμπνευσμένο metal. Και χαρακτηρίζεται από την επανένωση των Priest  με τον παραγωγό Tom Allom (ο άνθρωπος πίσω από όλες τις κυκλοφορίες της μπάντας από το 1979 έως το 1988, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών επιτυχιών όπως το "Unleashed In The East", "British Steel", "Screaming For Vengeance" και "Defenders Of The Faith") και ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός Andy Sneap που συνέβαλε και αυτός ώστε το αποτέλεσμα να είναι τόσο καθαρό και σκληρό ταυτόχρονα, σε μια παραγωγή υψηλής ποιότητας ήχου.

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε CD, περιορισμένης έκδοσης έγχρωμο βινύλιο και ψηφιακά.

Ο Tom Allom έχει αυτό το "classic metal thing", εξηγεί ο Halford. «Και ο Andy είναι λίγο περισσότερο από ένα 'σύγχρονο παραγωγό metal' αλλά η σκέψη του είναι λίγο διαφορετική από αυτή του Tom. Και πιστεύω ότι η ισορροπία ανάμεσα σε αυτό το classic old school metal σε αυτό που πρεσβεύει ο  του Andy ήταν απλά μια αξιοσημείωτη συνεργασία».

«Ο Tom Allom είναι μαζί μας από το 1979, οπότε η γνώση του για τη μουσική μας αλλά και για εμάς γενικά είναι τεράστια», προσθέτει ο Hill. Και σύμφωνα με τον Travis οι Priest επέστρεψαν σε μια μέθοδο ηχογράφησης που «δούλευε» απίστευτα καλά στα προηγούμενα "classics" του συγκροτήματος - «Επιστρέψαμε στον οργανικό τρόπο εγγραφής, όπου όλοι μαζί παίζουμε σε ένα δωμάτιο και είναι κάτι που έπρεπε να γίνει».

Priest is back!

Δείτε το video του νέου single "Lightning Strike" εδώ.

"Firepower" tracklist:

1. Firepower
2. Lightning Strike
3. Evil Never Dies
4. Never The Heroes
5. Necromancer
6. Children Of The Sun
7. Guardians
8. Rising From Ruins
9. Flame Thrower
10. Spectre
11. Traitors Gate
12. No Surrender
13. Lone Wolf
14. Sea Of Red

Judas Priest - Firepower

judaspriest.com

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET