Ian Gillan: «Αν δεν έφευγε ο Ritchie Blackmore από τους Deep Purple, η μπάντα θα πέθαινε»

01/08/2013 @ 11:50
Σε πρόσφατη συνέντευξή για το αργεντίνικο Vorterix Rock 103.1, ο Ian Gillan ρωτήθηκε αν υπήρχε καμία πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά με τον Ritchie Blackmore, μετά τον θάνατο του Jon Lord.

«Για κανέναν λόγο», ήταν η απάντησή του.

«Ναι, κρατούσα επαφές με τον Jon. Φάγαμε μαζί του στο Τόκιο, φάγαμε μαζί στο Παρίσι και πάντα στέλναμε e-mail ο ένας στον άλλον. Είχαμε φανταστική σχέση. Ο Jon έφυγε από το συγκρότημα πριν δέκα χρόνια, αλλά εξακολούθησε να είναι προσωπικός φίλος και -φυσικά- ο νονός των Deep Purple.»

«Όσον αφορά τον Ritchie, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αν πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτή, να πω ότι, βλέποντάς το ιστορικά, το συγκρότημα πέθαινε. Αν ο Ritchie είχε μείνει μαζί μας, θα σταματούσαμε να υπάρχουμε. Οι συναυλίες μας γίνονταν όλο και μικρότερες. Το ίδιο και το κοινό μας. Παίζαμε σε μικρούς χώρους και δεν τους γεμίζαμε καν. Όταν έφυγε, πριν είκοσι χρόνια, σταμάτησε να βρέχει και βγήκε ο ήλιος. Ανέκαμψε, επίσης, και ο ίδιος ο Jon. Η προσωπικότητά του, όπως επίσης αυτή του Roger Glover και του Ian Paice, βγήκε στην επιφάνεια ξανά.»
  • SHARE
  • TWEET