Όταν ο Bruce Dickinson συνάντησε για πρώτη φορά τον Ian Gillan

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden ανακάλεσε και το δυσάρεστο συμβάν που ακολούθησε

06/04/2021 @ 11:13

Ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, ανακάλεσε σε πρόσφατη συνέντευξη του την πρώτη φορά που συνάντησε τον Ian Gillan.

Μιλώντας στην εκπομπή Rock Show With Johnny Walker, o τραγουδιστής θυμήθηκε και την πρώτη του επαφή με την μουσική των Deep Purple.

«Ήμουν ένας νεαρός αυθάδης έφηβος τότε. Μια μέρα άκουσα έναν θόρυβο να βγαίνει από την πόρτα κάποιου. Πήγα και την άνοιξα λοιπόν και ρώτησα τι στην ευχή ήταν αυτό που ακουγόταν. Ήταν το "Speed King" των Deep Purple, από το "In Rock". Ήταν αυτό που τα ξεκίνησε όλα για μένα».

Ο Dickinson στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντησή του με τον Gillan την περίοδο που ηχογραφούσε με τους Samson:

«Είχαμε τελειώσει έναν δίσκο στο στούντιο του Gillan. Είχαμε πάει στην pub και είχαμε πιεί μερικές μπύρες. Τότε μπαίνει μέσα ο Gillan, ω Θεέ μου. Αναρωτήθηκε ποιός ήταν ο τραγουδιστής μας γιατί του φάνηκε πολύ καλός. Τότε, εκείνη την στιγμή ένιωσα ξαφνικά πως μου ήρθε να ξεράσω. Έτρεξα στις τουαλέτες όπου για 45 λεπτά έκανα εμετό. Τότε μπαίνει μέσα το είδωλο μου και μου λέει έλα φίλε, ώρα να φύγεις. Με σκουπίζει και με βάζει σε ένα ταξί και με στέλνει σπίτι. Δεν το ξέχασα ποτέ, και δεν με άφησε και ο ίδιος να το κάνω η αλήθεια είναι».

Δείτε επίσης:

Adrian Smith: «Έχουμε αρκετές εκπλήξεις μόλις τελειώσει η πανδημία»

  • SHARE
  • TWEET