O James Hetfield ανακάλεσε την απόπειρα των Metallica να προσλάβουν άλλο τραγουδιστή

Ο διάσημος frontman υπενθύμισε πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή του σχήματος για να σταθεί πίσω από το μικρόφωνο

15/10/2021 @ 11:04

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή "Road Dog Brothers" του Sirius XM, o James Hetfield ανακάλεσε την προσπάθεια των Metallica να προσλάβουν άλλο τραγουδιστή στα πρώτα τους χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκπομπής, ο σπουδαίος frontman επικεντρώνεται σε ιστορίες από περιοδείες του συγκροτήματος με άλλους καλλιτέχνες, με το συγκεκριμένο επεισόδιο να περιστρέφεται γύρω από τους Armored Saint, επαναφέροντας στην επιφάνεια την περιβόητη προσπάθεια των Metallica να πείσουν τον John Bush να αναλάβει τα φωνητικά:

«Πολλές από τις πρώτες αναμνήσεις της μπάντας τις μοιραζόμαστε με τους Armored Saint, που εδράζονταν επίσης στο L.A. όπως και εμείς στις αρχές των '80s.

Όταν ξεκινούσαμε, ο John Bush ήταν προφανώς ένας frontman που γνωρίζαμε καλά. Προσπαθήσαμε ειλικρινά πάρα πολύ να τον πείσουμε να γίνει ο frontman μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν αφοσιωμένος, και αγαπούσε πολύ τα αδέρφια του τους Armored Saint. Είναι κάτι που το σεβόμαστε απόλυτα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν και οι Metallica δεν προσέλαβαν τον τραγουδιστή των Armored Saint, εν τέλει συνεργάστηκαν με ένα από τα μέλη του crew τους, τον Zach Harmon.

Υπενθυμίζεται πως ο Bush, που στο μέλλον θα γινόταν ο τραγουδιστής μιας άλλης μπάντας εκ των Big 4 του thrash metal, των Anthrax, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εξηγήσει το σκεπτικό της απόρριψης της πρότασης των heavy metal θρύλων.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος των Armored Saint, "Punching The Sky" , κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, ενώ το 2011 ο Bush ήταν ένας από τους προσκεκλημένους των Metallica στις επετειακές τους εμφανίσεις στο San Fransisco.

Lars Ulrich: «Πλέον αντιλαμβανόμαστε πως είχε νόημα η αποχώρηση του Newsted»

  • SHARE
  • TWEET