«Είμαι ο τελευταίος πραγματικός ροκ σταρ!»

Ο Noel Gallagher μιλάει για το παρελθόν και ...τον εαυτό του

04/05/2015 @ 20:57
Την Παρασκευή, ο Noel Gallagher έγινε ο τελευταίος μουσικός που βούτηξε στα βαθιά νερά ενός Reddit AMA (Ask Me Anything). Ο «τσεκουράτος» κιθαρίστας των Oasis μας χάρισε ένα πλήθος από εξαιρετικές ατάκες, που περιλαμβάνουν και αυτήν σχετικά με την θέση του στην ιεραρχία του rock ‘n’ roll.

Απαντώντας σε ερώτηση για το «πώς νιώθει όντας ένας από τους τελευταίους αυθεντικούς ροκ σταρ», ο Gallagher απάντησε το αμίμητο: «Είναι ωραίο να είσαι ένας από τους τελευταίους ροκ σταρ. Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είμαι».

Σε σχετική ερώτηση για το αν μια μπάντα εν έτει 2015 μπορεί να φτάσει τη δημοφιλία των Oasis, ο Noel είπε: «Οι μέρες όπου μια ροκ μπάντα εξερράγη στην Βόρεια Αγγλία και συνεχίζει να ενώνει τόσους πολλούς ανθρώπους σε τόσες πολλές χώρες της υφηλίου.. οι πιθανότητες να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ, πολύ λίγες», προσθέτοντας «Ζούμε όμως σ’έναν κόσμο ελπίδας».

Επίσης, εξέφρασε την «αγωνία» του για τη μετάλλαξη του rock ‘n’ roll «σε κάτι που τώρα αναφέρεται ως ‘μοντέρνο rock’», καταλήγοντας φυσικά ότι «απλώς πιστεύω πως το πνεύμα και το όλο attitude που είχαμε τότε, σίγουρα είναι υπό εξαφάνιση».

Αλλού, κατά τη διάρκεια του AMA, ο Gallagher ανακήρυξε τον τρίτο δίσκο των Oasis «σκατά.. Και επιτρέπεται να το πω μιας και εγώ τον έγραψα!».

Κι αν ψάχνετε για επανένωση της μπάντας, δεν φάνηκε κάπου στον κοντινό ορίζοντα...
  • SHARE
  • TWEET