Οι Within Temptation ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή ενός ιδιαίτερου livestream

Όλες οι πληροφορίες για το "The Aftermath - A Show In Virtual Reality"

02/06/2021 @ 11:24

Οι Within Temptation ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή ενός διαφορετικού livestream, στο οποίο συνδυάζουν μια ζωντανή τους εμφάνιση με immersion τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

Συγκεκριμένα, η ολλανδική metal μπάντα αποκάλυψε πως το "The Aftermath - A Show In Virtual Reality" θα παρουσιάζει το σχήμα να εκτελεί τις συνθέσεις του έχοντας ως υπόβαθρο σκηνικά ενός μετά-αποκαλυπτικού κόσμου, στον οποίο, όπως δηλώνουν, «είμαστε μάρτυρες του αποτελέσματος της καταστροφής της ανθρωπότητας».

Το setlist της εμφάνισης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουλίου, θα περιλαμβάνει κομμάτια από όλη τη δισκογραφία της μπάντας, ενώ αναμένονται και προσκεκλημένοι τραγουδιστές από όλο τον κόσμο για να συνδράμουν σε επί σκηνής ντουέτα.

Η frontwoman Sharon Den Adel, σχολίασε σχετικά:

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν επιθυμούσαμε τη διεξαγωγή ενός livestream. Η μαγεία της διάδρασης με κοινό ζωντανά, είναι κάτι που δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε μια διαδικτυακή εμφάνιση. Οπότε, για αρκετό χρονικό διάστημα δεν είχαμε ιδέα πως να πράξουμε. Για ένα πράγμα ήμασταν σίγουροι, πως δεν θα συμβιβαζόμασταν αν είχαμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε κάτι που ξεφεύγει από το συνηθισμένο, κάτι που θα σας άφηνε με το στόμα ανοικτό, που θα ήταν υπέροχο και μαγικό. Τότε, το βρήκαμε! Θέλαμε έναν κόσμο όπου θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε όσα σκεφτόμασταν στη φαντασία μας, και στον οποίο εμείς ως μπάντα θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε τις δυναμικές μιας συναυλίας».

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για την εκδήλωση εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

Επιπρόσθετα, το σχήμα αποκάλυψε την άφιξη ενός νέου single, ονόματι "Shed My Skin", το οποίο θα δώσουν στη δημοσιότητα δύο εβδομάδες πριν την διαδικτυακή εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται πως το 2020 οι Within Temptation κυκλοφόρησαν δύο αυτόνομα singles, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET