Steven Wilson: «Μπήκα σε μπελάδες επειδή ήμουν αγενής με τους Greta Van Fleet, αλλά δεν αλλάζω άποψη»

Ο Βρετανός μουσικός είχε χαρακτηρίσει την μπάντα ως «τριτοκλασάτη μίμηση των Led Zeppelin»

02/11/2020 @ 10:11

Σε μια συνέντευξη του στο Louder Sound, ο Steven Wilson θυμήθηκε τα περσινά σχόλια του για τους Greta Van Fleet, όταν τους χαρακτήρισε ως «απαίσιους, αστείους, απαράδεκτους, τριτοκλασάτη μίμηση των Led Zeppelin. Έχουν όλη τη βοήθεια των μέσων και λόγω της στήριξης της οικονομικής μηχανής, έχουν φτάσει σε τόσο μεγάλο κοινό σε μια νύχτα».

Σχετικά με εκείνα τα υποτιμητικά σχόλια, ο Βρετανός μουσικός σχολίασε πρόσφατα: «Μπήκα σε μπελάδες στο διαδίκτυο επειδή ήμουν πολύ αγενής με τους Greta Van Fleet, αλλά συνεχίζω να πιστεύω τα ίδια. Τι θα ακούσουν τα νέα παιδιά; Τον (ράπερ) Tyler, The Creator, ο οποίος κάνει αυτή την αστική ριζοσπαστική μουσική που τους μιλάει για την μοντέρνα ζωή, ή αυτή τη ντροπιαστική παρωδία όπου οι Take That συναντούν τους Led Zeppelin;».

Στην ίδια συνέντευξη ο Wilson ρωτήθηκε για το αν η δημιουργία οικογένειας έχει επιφέρει ισορροπία στη ζωή του και απάντησε: «Φυσικά, αλλά είναι εν μέρη αλήθεια ότι δεν θα είχα κάνει όσα έχω καταφέρει αν είχα οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια. Εννοώ, πως για το "To The Bone" εξαφανίστηκα σε περιοδεία για 15 μήνες. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω αυτό. Αυτός είναι και ένας λόγος που κάνω show σε αρένες, επειδή θέλω να κάνω λιγότερες συναυλίες σε μεγαλύτερη κλίμακα. Φυσικά, αλλάζει τον τρόπο που σκέφτομαι για την καριέρα μου, αλλά είμαι 52, οπότε δεν σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο όπως όταν ήμουν 30. Τότε τα πάντα εστίαζαν στη μουσική. Και ακόμα σε ένα βαθμό, αλλά όχι αποκλείοντας όλα τα υπόλοιπα πλέον».

Ο Steven Wilson πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμα single από τον επερχόμενο δίσκο του "The Future Bites". Ο πετυχημένος μουσικός ανακηρύχθηκε ως μια απο τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στη μουσική της περασμένης δεκαετίας για το Rocking.

  • SHARE
  • TWEET