Steven Wilson: Στη δημοσιότητα καινούριο single από τον επερχόμενο δίσκο του

Δείτε το ιδιαίτερο video του "King Ghost"

29/10/2020 @ 13:56

Ο Steven Wilson έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη single από τον επερχόμενο δίσκο του.

Το "King Ghost", είναι το τρίτο δείγμα από το πολυαναμενόμενο "The Future Bites". Mπορείτε να δείτε το ιδιαίτερο video του κομματιού εδώ.

Το τραγούδι, διαδέχεται τα "Personal Shopper" και "Eminent Sleaze" με τον Wilson να αναφέρει σχετικά:

«To "King Ghost" είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του δίσκου και ένα από τα ομορφότερα κομμάτια που έχω συνθέσει, δυνατό μες την απλότητά του. Πέραν των κρουστών, η σύνθεση είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτρονική, αξιοποιώντας κυρίως αναλογικά πλήκτρα για την δημιουργία μιας οργανικής ατμόσφαιρας.

Όπως και το τραγούδι, έτσι και το video επικεντρώνεται σε ζωηρά χρώματα και εκφράζει συναισθήματα και σκέψεις μέσω ακαθόριστων σχεδίων, οδηγώντας την συνεργασία μου με την Jess Cope (σ.σ. σκηνοθέτιδα) σε νέες περιοχές».

Υπενθυμίζουμε πως η κυκλοφορία του διαδόχου του εξαιρετικού "To The Bone"έχει μετατεθεί για τις 29 Ιανουαρίου 2021.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Wilson, που αναδείχθηκε και από τη συντακτική μας ομάδα, μια από τις προσωπικότητες-κλειδιά της προηγούμενης δεκαετίας, δήλωσε πως το "The Future Bites" αναμένεται να είναι το λιγότερο κιθαριστικό του άλμπουμ.

Η συντακτική ομάδα του Rocking.gr ανέδειξε ως κορυφαίο δίσκο της προηγούμενης δεκαετίας το "Hand.Cannot.Erase", με το "The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)" να συμπεριλαμβάνεται επίσης στα 30 καλύτερα άλμπουμ των '10s.

  • SHARE
  • TWEET