Ο Steven Wilson διασκευάζει Taylor Swift

Ο διάσημος μουσικός επέλεξε το "The Last Great American Dynasty" ως τελευταίο κομμάτι των "The Future Bites" sessions

05/01/2021 @ 11:25

O βρετανός μουσικός Steven Wilson κυκλοφορεί σε λίγο καιρό το νέο του άλμπουμ με τίτλο "The Future Bites".

Μέχρι την κυκλοφορία του δίσκου στις 29 Ιανουαρίου, ο Wilson πραγματοποιεί τα "The Future Bites" sessions όπου μέχρι στιγμής έχει παίξει τα "King Ghost", "Collapse The Light Into Earth", "Significant Other", "12 Things I Forgot" και "Drown With Me".

Επόμενη επιλογή του Steven Wilson είναι μια διασκευή και συγκεκριμένα το "The Last Great American Dynasty" από τον έναν εκ των δύο φετινών δίσκων της Taylor Swift.

«To τελευταίο κομμάτι για τα "The Future Bites" sessions ήθελα να είναι κάπως διαφορετικό. Για να σηματοδοτήσω το τέλος της χρονιάς θέλησα να διασκευάσω το τραγούδι κάποιου άλλου που κυκλοφόρησε μέσα στο 2020 και επέλεξα ένα από το φανταστικό "Folklore" της Taylor Swift. Πρόκειται για ένα αφηγηματικό κομμάτι με εξαιρετικούς στίχους, και αρκετούς μάλιστα. Στην πραγματικότητα είναι μάλλον οι περισσότερες λέξεις που τραγούδησα σε τρεισήμισι λεπτά, τις οποίες θα με δείτε να διαβάζω από ένα σκονάκι» δήλωσε ο frontman των Porcupine Tree.

Ακούστε εδώ το "The Last Great American Dynasty" από τον Steven Wilson

Διαβάστε την κριτική του τελευταίου δίσκου του με τίτλο "To The Bone" εδώ.

Να θυμήσουμε ότι ο Steven Wilson επιλέχθηκε ως μια από τις προσωπικότητες της περασμένης δεκαετίας, ενώ τα "The Raven That Refused To Sing" και "Hand.Cannot.Erase" βρέθηκαν στις 30 καλύτερες κυκλοφορίες για την δεκαετία που πέρασε.

  • SHARE
  • TWEET