Δείτε το νέο video των Sleaford Mods

Κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο remix που έκαναν οι Orbital στο "I Don't Rate You" από το τελευταίο τους άλμπουμ

14/10/2021 @ 13:10

Οι Sleaford Mods κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο remix που έκαναν οι Orbital στο τραγούδι "I Don’t Rate You" που περιλαμβάνεται στο τελευταίο τους άλμπουμ "Spare Ribs". Συνοδεύεται επίσης, από το νέο mix που έκανε ο Andrew Fearn των Sleaford Mods, ως Extnddntwrk (το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί για τις ανεξάρτητες παραγωγές του).

Μπορείτε να δείτε το video εδώ.

Αυτή η κυκλοφορία έρχεται λίγο πριν από την έναρξη της επερχόμενης περιοδείας τους στην Αγγλία που είναι και η μεγαλύτερη που έχουν κάνει, συμπεριλαμβάνοντας τη συμμετοχή τους ως headliners στα φεστιβάλ End Of The Road και South Facing. Σύντομα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί το 2022, ενώ θα είναι και το βασικό θέμα ενός special περιοδικού από το Uncut.

Με τους Orbital να πρωταγωνιστούν στη rave σκηνή των '90s (μια καλλιτεχνική και εορταστική έκφραση ελευθερίας που η κυβέρνηση της περιόδου εκείνης θέλησε να συντρίψει) ήταν αναπόφευκτο τα αδέλφια Hartnoll να μην συναντηθούν δημιουργικά με τους Sleaford Mods. Σε μια εποχή που οι σημερινές δυνάμεις επιδιώκουν να ασχοληθούν σοβαρά με τη βρετανική κουλτούρα, το δίδυμο από το Νότινγκαμ έχει συνδυάσει ήχους, ρυθμούς και δυνατούς στίχους για να διεκδικήσει τη δική του καλλιτεχνική ελευθερία.

Η «μεταμόρφωση» του "I Don't Rate You" από τους Orbital αποτελεί ένα κομβικό σημείο αλληλεγγύης που ξεπερνά την εποχή και μια ζωντανή έκφραση ανεξαρτησίας από τις σκοτεινές δυνάμεις που αφθονούν. Είναι όμως, και κάτι παραπάνω. Είναι ένα ηχηρό μήνυμα. Κατανοώντας τον electro μινιμαλισμό του Fearn και τον αιχμηρό λόγο του Jason Williamson, οι Orbital δίνουν μια νέα διάσταση στο "I Don’t Rate You» ως ένα ουρλιαχτό διαμαρτυρίας και διθυραμβικού κρεσέντο. Πολιτικό, πολιτιστικό, χορευτικό. Αυτός είναι ο ήχος της ελευθερίας.

Sleaford Mods - I Don't Rate You

Single Tracklist:

Track 1: I Don’t Rate You - Orbital Remix

Track 2: I Don’t Rate You - Extnddntwrk ‘You Wanna Sound Cool’ Remix

Τα δύο remixes κυκλοφορούν ψηφιακά και σε συλλεκτικό 12ιντσο (1000 αντίτυπα) που θα είναι διαθέσιμο μόνο στην επερχόμενη βρετανική τους περιοδεία.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET