Δε διαλύονται οι Staind

13/10/2011 @ 10:25
Οι Staind ξεκαθάρισαν πως δεν ισχύουν οι φήμες σχετικά με το μέλλον τους και επιμένουν πως ο frontman τους, Aaron Lewis, θα επιστρέψει μετά τις solo δουλειές του.

Το μέλλον της μπάντας ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε τους τελευταίους μήνες, μετά την αποχώρηση του drummer τους, Jon Wysocki, τον Μάιο. Οι φήμες έγιναν ακόμη πιο έντονες όταν κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε τη διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης του τελευταίου τους, ομώνυμου άλμπουμ και αποκάλυπτε ένα συγκρότημα με πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν η επιτυχία του frontman της μπάντας, Aaron Lewis, o οποίος τα πηγαίνει περίφημα με το solo project του.

Όμως, ο Lewis, μαζί με τον κιθαρίστα Mike Mushok, δήλωσαν πως οι Staind έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους, παρόλο που ο τραγουδιστής θα αφοσιωθεί για λίγο καιρό ακόμη στις προσωπικές του δουλειές. Ο Lewis σχολίασε: «Δεν υπάρχει κάτι να στηρίξει αυτές τις φήμες. Είναι εικασίες και πανικός των αφοσιωμένων οπαδών μας».

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως μόλις τελειώσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας του θα αφοσιωθεί για λίγο στα προσωπικά του project και έπειτα θα επιστρέψει στη σκηνή με τους Staind.

O Mushok, από την άλλη, παραδέχεται πως οι φήμες δεν ήταν εντελώς αδικαιολόγητες, αφού το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν δείχνει το συγκρότημα να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Δήλωσε: «Θεωρώ πως το ντοκιμαντέρ έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Υπήρξαν πολλά σχόλια εξαιτίας όλων όσων περάσαμε και επειδή τα παρουσιάσαμε όλα μέσα στην ταινία. Ήταν σίγουρα ένας δίσκος που μας δυσκόλεψε πολύ. Χάσαμε τον drummer μας και αυτό δεν ήταν ούτε εύκολη, ούτε γρήγορη απόφαση. Δε συνέβη μέσα σε μία νύχτα, μας ταλαιπωρούσε καιρό. Και έπειτα, είχαμε μία προθεσμία και ο Aaron είχε ξεκινήσει να δουλεύει τον προσωπικό του δίσκο, άρα έλειπε πολύ καιρό. Όλα αυτά έκαναν τη διαδικασία πολύ δύσκολη».
  • SHARE
  • TWEET