Η οικογένεια του Dave Mustaine σε reality show

Αντέχουμε νέους The Osbournes;

23/01/2016 @ 09:25

Η Electra Mustaine, κόρη του διάσημου ηγέτη των Megadeth, Dave Mustaine, αποκάλυψε στο RollingStone.com ότι εκείνη και η οικογένειά της τελείωσαν τα γυρίσματα του πιλότου ενός ολοκαίνουργιου reality show, με στόχο να καταφέρουν να πάρουν το πράσινο φως για ολόκληρη σειρά. Το επεισόδιο ακολουθά την οικογένεια Mustaine καθώς μετακομίζει από το Los Angeles στο Nashville.

«Όλοι ξέρουν την ιστορία των Megadeth και ποιός είναι ο πατέρας μου. Αυτή η ιστορία έχει ειπωθεί», δήλωσε η Electra. «Αυτή που δεν έχει ειπωθεί, είναι το πώς είναι μέσα στην οικογένειά του. Πώς είναι να μετακομίζει στο Nashville. Πώς είναι να μπαίνει σε ένα μαγαζί αγροτικών ειδών και να προσπαθεί να μην μοιάζει παράταιρος. Είναι αστείος τύπος.»

Σε άλλα νέα, η Electra έφτιαξε ένα βίντεο για την country διασκευή της στο κομμάτι των Megadeth, "I Thought I Knew It All", την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας στο RollingStone. «Ναι, είμαι η κόρη του Dave Mustaine, αλλά κοιτάξτε τι μπορώ να κάνω με αυτό», είπε περήφανη η κόρη του διάσημου τραγουδιστή.

  • SHARE
  • TWEET