Οι νέες κυκλοφορίες της 19ης Μαρτίου 2021

Live δίσκοι, άλμπουμ διασκευών, μεγάλα ονόματα και νέες δουλειές με άποψη

19/03/2021 @ 00:10

Lunar Shadow - "Wish To Leave"
Οι Lunar Shadow πέφτουν στην παγίδα των ίδιων τους των ιδιαιτεροτήτων, σε ένα σημείο όπου θα περίμενε κανείς να παρουσιάσουν το magnum opus τους.

Herzel - "Le Dernier Rempart"
Θέτοντας προκλήσεις στους επίδοξους ακροατές του πριν ακόμη εκείνοι το προσεγγίσουν, το ντεμπούτο των Herzel αποτελεί ένα μικρό θησαυρό, γεμάτο ψυχή και μελωδία.

Fuath - "II"
Ουσιώδης αποτύπωση σύγχρονου και ατμοσφαιρικού black metal από ένα απολαυστικό side project.

Mono - "Beyond The Past - Live In London With The Platinum Anniversary Orchestra" Η αποτύπωση της νύχτας που οι Mono γιόρτασαν τα εικοστά τους γενέθλια με μια αναμενόμενα υπέροχη δίωρη συναυλία.

«A Buyer's Guide»: Mono
Οδηγός δισκογραφίας για τους Ιάπωνες άρχοντες του αγγελικού ορχηστρικού rock

U.D.O. - "Live In Bulgaria 2020 - Pandemic Survival Show"
Ένα ζωντανά ηχογραφημένο δείγμα μέσα από την καρδιά της πανδημικής κρίσης.

Batushka - "Царю Небесный / Carju Niebiesnyj / Heavenly King"
Batushka ή Батюшка

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - "Απροστάτευτος"
Ενώ η πρώτη φουρνιά εξαντλήθηκε και αναμένεται η δεύτερη, με παράταση του διαγωνισμού για τρείς test pressing κόπιες βινυλίου του "Βραχνός Προφήτης" μέχρι τις 15 Απρίλίου, το νέο άλμπουμ της συνεργασίας με τον Σωκράτη Μάλαμα διατίθεται πλέον ολόκληρο στο YouTube.

Ringo Starr - "Zoom In"
EP πέντε κομματιών από τον αειθαλή ντράμερ των Beatles με τις συμμετοχές πρώτης κλάσης καλεσμένων.

Serj Tankian - "Elasticity"
EP πέντε κομματιών και από τον Serj Tankian με υλικό που προοριζόταν για το νέο άλμπουμ των System Of A Down και πρώτο single το ομώνυμο τραγούδι.

Saxon - "Inspirations"
Οι Βρετανοί heavy metal θρύλοι τιμούν τις classic rock πηγές έμπνευσής τους, διασκευάζοντας Rolling Stones, Led Zeppelin, Beatles, Crow / Black Sabbath, Jimi Hendrix, Motörhead, Deep Purple, Thin Lizzy, Toto, AC/DC και Kinks.

Lana Del Rey - "Chemtrails Over The Country Club"
Έβδομο στούντιο άλμπουμ για την Αμερικανίδα, το οποίο φαίνεται πως θα κινείται σε country και folk μονοπάτια.

Loretta Lynn - "Still Woman Enough"
Μισή κατοστάδα άλμπουμ συμπληρώνει η μεγάλη κυρία της country ένα μήνα πριν μπει στα ενενήντα με νέα τραγούδια, επανεκτελέσεις και διασκευές κλασικών κομματιών.

Mare Cognitum - "Solar Paroxysm"
Πέντε χρόνια μετά το εξαιρετικό "Luminiferous Aether" και μόλις λίγους μήνες έπειτα από την εκ νέου συνεργασία με τους Spectral Lore και το "Wanderers: Astrology Of The Nine", η ατμοσφαιρική black metal μπάντα του Jacob Buczarski επιστρέψει με ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ της σκηνής για φέτος.

A. A. Williams - "Songs From Isolation"
Cure, Pixies, Gordon Lightfoot, Radiohead, Moody Blues, Deftones, Nine Inch Nails, Nick Cave και Smashing Pumpkins διασκευάζει στην νέα της δισκογραφική προσπάθεια η Λονδρέζα μουσικός.

Agent Steel - "No Other Godz Before Me"
Παρά τα όσα περίεργα έχουν συμβεί κατά καιρούς με τελευταίο επεισόδιο την απόσυρση των Agent Steel από το περσινό Up The Hammers που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ελέω πανδημίας, η επιστροφή του απίστευτου από κάθε άποψη John Cyriis με ολοκαίνουριο άλμπουμ 34 χρόνια μετά το "Unstoppable Force" αποτελεί αναμφισβήτητα γεγονός.

Enforcer - "Live By Fire II"
Δεύτερος ζωντανά ηχογραφημένος δίσκος για τους Σουηδούς heavy/speed metallers, με ταυτόχρονη πρεμιέρα του αντίστοιχου video στο YouTube, στις εννέα το βράδυ ώρα Ελλάδος. 

Devin Townsend - "Acoustically Inclined - Live In Leeds"
Πρώτο μέρος του Devolution Series για τον ιδιοφυή Καναδό, με περιεχόμενο μέρος του πλούσιου επιπλέον υλικού που περιλαμβανόταν στην Ultimate Edition του εξαιρετικού "Empath".

Eternal Champion - "Ravening Iron Box Set"
Box Set για το περσινό "Ravening Iron" των Αμερικανών epic/power metallers  με πλούσιο περιεχόμενο: χρυσό βινύλιο, επτάιντσο shaped picture disc, CD, κασέτα, ραφτό, φωτογραφική κάρτα και αφίσα.

Όπως κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET